Αντιπροσωπεία της Βουλής πάει Ταλίν

Αντιπροσωπεία της Βουλής των Αντιπροσώπων μεταβαίνει μεθαύριο στο Ταλίν, όπου θα συμμετάσχει σε Διακοινοβουλευτική Διάσκεψη για τη Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ).

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, τη Διάσκεψη φιλοξενεί στις 30 και 31 Οκτωβρίου του 2017 το Κοινοβούλιο της Εσθονίας, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διάστασης της τρέχουσας εξάμηνης Εσθονικής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

Τους συμμετέχοντες θα απασχολήσουν θέματα

που αφορούν στο μέλλον της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, στη Συνθήκη για τη Σταθερότητα, τον Οικονομικό Συντονισμό και τη Διακυβέρνηση της ΕΕ, τους στόχους, τα αποτελέσματα και τις προοπτικές των εθνικών μεταρρυθμιστικών και επενδυτικών προγραμμάτων, καθώς και τις προκλήσεις που αναφύονται σε σχέση με τον προϋπολογισμό της ΕΕ.

Η αντιπροσωπεία της Βουλής απαρτίζεται από την Αναπληρώτρια Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Σκεύη Κούτρα-Κουκουμά και τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού Μάριο Μαυρίδη.

Τη Διάσκεψη θα προσφωνήσουν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Επίτροπος αρμόδιος για το ευρώ και τον κοινωνικό διάλογο κ. Valdis Dombrovskis και ο Επίτροπος αρμόδιος για τον προϋπολογισμό και τους ανθρώπινους πόρους κ. Günther H. Oettinger.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα