Αντιπαράθεση Προεδρικού-ΔΗΚΟ με φόντο τις προεδρικές

Οι πολιτικές δυνάμεις θερμαίνουν τις μηχανές τους, και εισέρχονται για τα καλά στην προεκλογική μάχη, επιλέγοντας την αντιπαράθεση με απώτερο στόχο τη συσπείρωση των ψηφοφόρων τους.

Σε τροχιά εκλογών βρίσκεται και το Προεδρικό, καθώς, πλέον, δεν αφήνουν να περάσει αναπάντητη καμία κριτική πού γίνεται από την αντιπολίτευση. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Σίγμα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης διαβουλεύεται με τους στενούς του συνεργάτες για την επίσημη εξαγγελία του με τον ίδιο να συνεχίζει τις περιοδείες σε κοινότητες προβάλλοντας το κυβερνητικό έργο.

Το ΔΗΚΟ

τονίζει ότι η απροκάλυπτη εμπλοκή των Υπουργών της κυβέρνησης, στην προεκλογική εκστρατεία του Νίκου Αναστασιάδη αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια, θεσμικά και πολιτικά. "Προφανώς, οι κυβερνώντες δεν είναι καθόλου ευαισθητοποιημένοι σε θέματα σεβασμού των θέσμιων και της πολιτικής ηθικής, καθώς για την προώθηση των προεκλογικών τους σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιούν το θυρεό της Κυπριακής Δημοκρατίας σε συνδυασμό με το προεκλογικό σύνθημα του κ. Αναστασιάδη".

Η Κυβέρνηση απάντησε διά στόματος Βίκτωρα Παπαδόπουλου."Είναι πρωτοφανές ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας μαζί με τον μικρό στενό περίγυρο του εντός ΔΗΚΟ, να κατηγορούν τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και την Κυβέρνηση για τάχα ανύπαρκτο πολιτικό ήθος, σε μια προσπάθεια να εκφοβίσουν τους Υπουργούς της Κυβέρνησης να ασκούν τα καθήκοντά τους".

Mιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο, η Ελένη Θεοχάρους χαρακτήρισε το ίδιο και το αυτό τις υποψηφιότητες Αναστασιάδη - Μαλά...για να καταλήξει ότι η Τουρκία δεν εξευμενείζεται με πολιτικές καλού παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα