Αντιπαράθεση Κυβέρνησης – ΑΚΕΛ για τις μετοχές Αναστασιάδη

Δεν λέει να κοπάσει η σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΑΚΕΛ, με αφορμή το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού αλλά και την στήριξη που παρέχει στον υπουργό Οικονομικών το Προεδρικό.

Με αφορμή τις συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη στον Κυριακάτικο Τύπο, το ΑΚΕΛ εξέδωσε το Σάββατο (17/3) ανακοίνωση με την οποία ασκεί δριμεία κριτική στον ίδιο αλλά και στον Πρόεδρο Αναστασιάδη.

Ανάμεσα σε άλλα το ΑΚΕΛ

σημειώνει: «Και κάτι ακόμα: οι λαλίστατοι κυβερνώντες, και όσα ΜΜΕ ανέλαβαν την αποστολή να τους καλύπτουν, πώς σχολιάζουν το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας –σύμφωνα με το πόθεν έσχες που είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο- διαθέτει μετοχές στην Ελληνική Τράπεζα, η οποία διασώθηκε με δισεκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων;».

Η αναφορά αυτή, προκάλεσε την αντίδραση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Πρόδρομου Προδρόμου, ο οποίος με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα απάντησε στο ΑΚΕΛ ως εξής: «Το ΑΚΕΛ ισχυρίζεται ότι η συγχώνευση Συνεργατικής-Ελληνικής έγινε διότι, μεταξύ άλλων, ο Αναστασιάδης έχει μετοχές της Ελληνικής. Όντως, ο Πρόεδρος έχει 341 μετοχές, αξίας €57 (την 1.3.2018). Συνεπώς, ας μέμφονται την Ερευνητική Επιτροπή που απέτυχε να το διαπιστώσει».

Για να προσθέσει σε δεύτερο tweet: «Αυτή είναι η υπεύθυνη αντιπολίτευση που ασκεί το ΑΚΕΛ

Keywords
Τυχαία Θέματα