Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου: Ευχαριστίες για την Αροδαφνούσα

Με ευκαιρία την επιστροφή στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα», ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου θα ήθελε να εκφράσει δημόσια ευχαριστίες σε όλους όσους πρόσφεραν αμέτρητες ώρες και διέθεσαν δυνάμεις για να ολοκληρωθεί το έργο ανακαίνισης και επέκτασης μέσα σε 18 μήνες.

Για να ολοκληρωθεί το έργο, που έγινε με την αποκλειστική δωρεά της οικογένειας Κύπρου και Έλενας Τσέντα, στους οποίους ο Σύνδεσμος εκφράζει βαθύτατη εκτίμηση και ευγνωμοσύνη, χρειάστηκε η συμβολή

πολλών ανθρώπων που εργάστηκαν ακούραστα, με απεριόριστη υπομονή, επιμονή αλλά και πολύ αγάπη.

Γι’ αυτό ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου ευχαριστούμε θερμά:

- Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο J+A Philippou - Architects - Engineers, που για ακόμα μια φορά και  σε στενή συνεργασία με τη Διοίκηση του Συνδέσμου, τους Δωρητές και το Διευθυντή του έργου εκπόνησαν τα αρχιτεκτονικά σχέδια με γνώμονα τις ανάγκες του συγκεκριμένου Κέντρου.

- Τον κ. Θεόδουλο Φουλή, Διευθυντή του Έργου, ο οποίος παρά τις  ιδιαιτερότητες και  τα  διάφορα εμπόδια, που ήταν φυσικό να παρουσιαστούν σε ένα τόσο μεγάλο έργο, έφερε εις πέρας με μεγάλο επαγγελματισμό ένα κτήριο αξιοπρεπέστατο για τους ασθενείς, τους επισκέπτες αλλά και για το προσωπικό.

- Την εταιρία Πανγεκο ΛΤΔ Οικοδομικές Κατασκευές για την εκπόνηση του έργου και όλους τους υπεργολάβους και προμηθευτές, των οποίων η συμβολή ήταν καθοριστική για την ολοκλήρωση του έργου.

- Την κα. Μαρία Παρασκευαϊδου, Τοπιοτέχνη, η οποία με ιδιαίτερη ευαισθησία και έγνοια για τους ανθρώπους που θα επισκέπτονται το Κέντρο, διαμόρφωσε τον εξωτερικό χώρο και δημιούργησε ένα πανέμορφο κήπο που προσφέρει ψυχική ηρεμία και ευχαρίστηση.

- Τον κ. Δημήτρη Μουζουρίδη που μαζί με την ομάδα του έδωσαν ζωή στον κήπο αυτό.

- Τον κ. Μιχάλη Βασιλειάδη, Αρχιτέκτονα και Διακοσμητή, ο οποίος με πολλή αγάπη διακόσμησε το χώρο, δίνοντας του χρώμα και ζωή.

- Την κα. Μύρια Μερκούρη, για τη συνεισφορά της στη λειτουργία της καφετέριας.

- Τον κ. Μάριο Παναγιώτου που σχεδίασε τον τοίχο με τα origami χελιδόνια στην είσοδο του Κέντρου προς τιμήν των ευεργετών, συμμάχων και υποστηρικτών του Συνδέσμου.

- Το Διαχρονικό Σύμμαχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, την Τράπεζα Κύπρου, που για όλο το διάστημα που χρειάστηκε μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο, μας παραχώρησε δωρεάν τους χώρους που στέγασαν προσωρινά την Υπηρεσία Κατ'Οίκον Νοσηλευτικής Φροντίδας και τη Διεύθυνση του Συνδέσμου.

- Την Lidl Κύπρου η οποία συνέχισε τη χορηγία του επισιτιστικού προγράμματος της Αροδαφνούσας στους προσωρινούς χώρους λειτουργίας της.

- Την ΟΠΑΠ Κύπρου που συνέχισε να στηρίζει την Αροδαφνούσα «υιοθετώντας» δύο δωμάτια καλύπτοντας τα λειτουργικά τους έξοδα για το έτος.

- Την Coca-Cola HBC Κύπρου για την αδιάκοπη προσφορά φρέσκου γάλακτος ΛΑΝΙΤΗΣ για τις ανάγκες των ασθενών της Αροδαφνούσας.

Στην ανακοίνωσή του, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου σημειώνει «Η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε είναι απεριόριστη και η στήριξη που λάβαμε όλο αυτό το διάστημα από όλους τους συντελεστές του έργου, αλλά και από πολλούς άλλους μας γεμίζει δύναμη για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προς τους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα