Αντιδράσεις για πολιτικές εξελίξεις στα κατεχόμενα από τ/κ συντεχνία «KTOEÖS»

Η τ/κ συντεχνία Δασκάλων Μέσης Εκπαίδευσης (KTOEÖS) αντέδρασε στις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στα κατεχόμενα με ένα νέο γραπτό ανακοινωθέν. Σύμφωνα με την τ/κ συντεχνία, «οι Τ/κ πολιτικοί θα πρέπει να ντρέπονται» για το νέο πολιτικό αδιέξοδο.

«Δυστυχώς, η χώρα μας αντιμετωπίζει φαινόμενα πολιτικής αναξιοπιστίας, ανικανότητας, υποταγής σε ξένες παρεμβάσεις, κολακειών, θράσους και έχει πιάσει πάτο όσο ποτέ. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να κυκλοφορούν δημόσια, να βλέπουν κατάματα τα παιδιά χωρίς να ντρέπονται», αναφέρει το ανακοινωθέν της τ/κ συντεχνίας.

Στην συνέχεια,

η KTOEÖS προβάλλει την άποψη ότι «αναφέρονται στο σχηματισμό της κυβέρνησης δίχως να ντρέπονται. Ο λαός παρακολουθεί τις εξελίξεις με θλίψη και προβληματισμό. Για μήνες έπραξαν κάθε είδους ντροπιαστική πράξη για χάρη των αξιωμάτων και υπέκυψαν σε όλες τις εντολές που τους δόθηκαν. Αυτή η κατάσταση προκαλεί θλίψη στους πατριώτες που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στην πατρίδα».

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν, «οι Τ/κ πολιτικοί θα πρέπει να ντρέπονται», εξαιτίας των νέων εξελίξεων και η τ/κ κοινότητα δεν πρόκειται να ξεχάσει και να αποδεχθεί την πολιτική και κοινωνική φθορά που έχουν προκαλέσει οι Τ/κ πολιτικοί. 

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα