Ανταλλαγή προεκλογικών πυρών από τα επιτελεία των υποψηφίων

Άλλη μια μέρα που τα εκλογικά επιτελεία των κομμάτων επιδόθηκαν σε ανταλλαγή πυρών για θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα.

Την ικανοποίηση του εκφράζει το Επιτελείο Αναστασιάδη για το γεγονός ότι ο ενεργειακός μας σχεδιασμός προχωρά κανονικά και η κοινοπραξία Exxon MobilQatar Petroleum ξεκινά έρευνες μαζί με την ΕΝΙ.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Αναστασιάδη Αννίτα Δημητρίου

«όραμα αυτής της κυβέρνησης μέσα από την στρατηγική και πολιτική της που αποδεδειγμένα αποδίδει είναι να καταστεί η Κύπρος ενεργειακό κέντρο και να λειτουργήσει ως κεντρικός άξονας συνεργασίας μεταξύ ΕΕ και των χωρών της περιοχής».

Επικίνδυνες οι θέσεις Μαλά στο Κυπριακό, οι οποίες ταυτίζονται με αυτές του Προέδρου Αναστασιάδη, υποστηρίζει το επιτελείο του Νικόλα Παπαδόπουλου

«Η θέση του κ. Μαλά για συνέχιση της πολιτικής Αναστασιάδη από το σημείο που σταμάτησε η διαδικασία στο Κραν Μοντάνα και η υιοθέτηση των επικίνδυνων υποχωρήσεων Αναστασιάδη σε όλες τις εσωτερικές πτυχές του Κυπριακού, αναδεικνύουν αυτή την ταύτιση», ανέφερε η Άννα Κουκκίδου.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Λιλλήκας είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου

«Το κράτος πρέπει να άρει τη δυσμενή διάκριση σε βάρος των Σωμάτων Ασφαλείας και να τους αντιμετωπίσει ισότιμα όπως είναι οι υπόλοιποι δημόσιοι υπάλληλοι», δήλωσε.

Ο κ. Λιλλήκας συναντήθηκε και την Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου και είπε ότι η Πολιτεία οφείλει να δώσει νομική υπόσταση στην ταυτότητα φύλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα