Ανώτερη η Ε.Ν. Α.ΑΘ πήρε το ντέρμπι – Νίκη και για Πανιδαλιακό

Η Ε.Ν.Α.ΑΘ. ανώτερη στα σημεία επιβλήθηκε στο εξ αναβολής ντέρμπι του Α Ομίλου στη Β Κατηγορία Γυναικών του ισχυρού Δικέφαλου Γερίου με 0-3 σετ στην αίθουσα Αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Γερίου και βρίσκεται σταθερά στη 2η θέση ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Lemesos Volleyball. Στον άλλο αγώνα της Κυριακής για τον Β Όμιλο ο Πανιδαλιακός κέρδισε τον ουραγό Ροτσίδη Μ. 1-3 στην Αίθουσα Αθλοπαιδιών Κοκκινοτριμιθιάς.

Ανώτερη στα σημεία

Ανώτερη στα σημεία φάνηκε να ειναι η ομάδα της ΕΝΑΑΘ στο σημερινό ντέρμπι του

Α’ Ομίλου η οποία επιβλήθηκε του Δικέφαλου με 0-3 σετ.

Η ομάδα του Γρηγόρη Μπάλλου εδραιώθηκε στη δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα ενώ από την άλλη η ομάδα του Γ. Γεωργίου περιορίστηκε στην 4η θέση αφού στα 3 σερί ντέρμπι κατάφερε να πάρει μόνο το πρώτο ενάντια στην Αν. Δερύνειας.

Φανερά επηρεασμένη και κουρασμένη από τα δύο προηγούμενα ντέρμπι και ειδικά το ντέρμπι της Τετάρτης και τον χθεσινοβραδινό τραυματισμό με θλάση της βασικής ακραίας Σαββίνας Παπαγιάννη η ομάδα του Δικέφαλου δεν κατάφερε να δει στα μάτια την Ε.Ν.Α.ΑΘ  η οποία απέδωσε πάρα πολύ καλά και καθάρισε το ντέρμπι με 19-25, 21-25, 22-25.

Η ομάδα της Λεμεσού ήταν καλύτερη και ήθελε τη νίκη πιο πολύ αφού οποιαδήποτε απώλεια θα την έβαζε σε περιπέτειες σε σχέση με το κυνήγι των 2 πρώτων θέσεων του ομίλου που οδηγεί στο final four. Καλύτερη από την ομάδα της ΕΝΑΑΘ η Χίτζιου ενώ απ την ομάδα του Δικέφαλου η Σολωμή.

Δικέφαλος (Γ. Γεωργίου): Χαρτζιώτη, Σολωμή, Λοϊζίδου, Αντρέου, Ηρακλέους, Ιωαννίδου, Λαμπρινού (λίμπερο) αλλαγές: Σαββίδου, Βατυλιώτη.

Ε.N.A.AΘ: (Γρ. Μπάλλος) Ντόκκα,Ιωάννου,Σολωμου,Χίτζιου,Κουμπαρή, Behrova, Αρέστη(λίμπερο) αλλαγές Filipovica.

Η βαθμολογία του Ομίλου ΕΔΩ

Β ΌΜΙΛΟΣ

Για τον Β Όμιλο, ο Πανιδαλιακός πέρασε από την αίθουσα Αθλοπαιδιών του Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς κερδίζοντας τον Ροτσίδη Μάμμαρι με 1-3 σετ και ανέβηκε στους 08 βαθμούς. Τα σετ: 19-25, 25-17, 20-25, 15-25.

Από την ΚΟΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα