Ανώτατο: Κώδικας Δεοντολογίας για εξαίρεση Δικαστών εντός 48ωρου

Κώδικα Δεοντολογίας για εξαίρεση των Δικαστών ετοιμάζει εντός των επόμενων ημερών το Ανώτατο Δικαστήριο. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ανωτάτου στον Πρόεδρο Αναστασιάδη κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχαν το βράδυ της Πέμπτης.

Σε δηλώσεις του με το πέρας της συνάντησης ο Ιωνάς Νικολάου ανέφερε ότι έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα όπου ο Πρόεδρος έθεσε τις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για αναδιοργάνωση των Δικαστηρίων. Τόνισε ότι υπήρξε συναντίληψη σε ό,τι αφορά τις τομές που πρέπει να γίνουν. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης

χαρακτήρισε θετική και την εξέλιξη ότι οι Δικαστές συμφώνησαν ότι όλα τα ζητήματα πρέπει να προχωρήσουν χωρίς καθυστέρηση με στόχο να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης.

Ο Ιωνάς Νικολάου κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για το αν αντίκρυσαν με θετικό βλέμμα και τις αλλαγές στη σύνθεση του Δικαστικού Συμβουλίου οι Δικαστές του Ανώτατου, είπε ότι υπήρξε συναντίληψη και σε αυτό αλλά και στον διαχωρισμό του Ανώτατου.

Keywords
Τυχαία Θέματα