Ανόρθωσις: Παραδοσιακή δύναμη

H Ανόρθωσις Αμμοχώστου αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στην πετοσφαίριση γυναικών. Το Τμήμα της «Μεγάλης Κυρίας» με έδρα τη Λευκωσία μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με αφετηρία την τρίτη θέση που κατέληξε τη σεζόν 2015-16 και στοχεύει σε μια εξίσου καλή πορεία.

Η Βαρωσιώτικη ομάδα δεν προέβη σε πολλές αλλαγές στο ρόστερ τη φετινή σεζόν διατηρώντας τις πλείστες παίκτριές της. Η κυριότερη αλλαγή εμφανίζεται στην τεχνική ηγεσία την οποία ανέλαβε ο Σέρβος 41 ετών Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς σε αντικατάσταση του Γιαννάκη Χριστοφόρου που εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ

της ανδρικής ομάδας της Ομόνοιας. Ο Μπόσκοβιτς έχει ειδικότητα σε γυναικείες ομάδες (διετέλεσε κόουτς της Εθνικής Ρουμανίας) ενώ δούλεψε σε υψηλό επίπεδο οδηγώντας την Ρουμανική Τόμις Κοστάντζα στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Συνομοσπονδίας.

Οι «κυανόλευκες» που θέλουν να διατηρήσουν «απόρθητο φρούριο» το Αθλητικό Κέντρο του ΑΤΙ θα βασιστούν στις έμπειρες Βασιλείου, Δαϋίδ και Μπρατούνχινα. Απέκτησαν τη Σέρβα Βούκοβιτς, ενώ διαθέτουν ατόφιο ταλέντο με τις αδελφές Κολοκοτρώνη, αδελφές Γιασουμή, την Κωνστάντια Βασιλείου και Ελένη Κακουρή.

Ντέρμπι στην πρεμιέρα

Στην πρεμιέρα την Τρίτη 18 Οκτωβρίου η Ανόρθωσις υποδέχεται στο ντέρμπι την BetOnAllfa ΑΕΛ στο Αθλητικό Κέντρο του ΑΤΙ.

Το πρόγραμμα

Α Γύρος

1η αγων. BetOnAlfa ΑΕΛ (Εντός)

2η αγων. Αναγέννηση Δ. (Εκτός)

3η αγων. ΘΟΙ Αυγόρου(Εντός)

4η αγων. Sabbianco Απόλλων (Εντός)

5η αγων. Τεχνοοικία ΑΕΚ (Εκτός)

6η αγων. Ε.Ν. Αγ. Αθανασίου (Εντός)

7η αγων. Ολυμπιάδα Ν. (Εκτός)

Β Γύρος

8η αγων. . BetOnAlfa ΑΕΛ (Εκτός)

9η αγων. Αναγέννηση Δ. (Εντός)

10η αγων. ΘΟΙ Αυγόρου(Εκτός)

11η αγων. Sabbianco Απόλλων (Εκτός)

12η αγων. Τεχνοοικία ΑΕΚ (Εντός)

13η αγων. Ε. .Ν. Αγ. Αθανασίου (Εκτός)

14η αγων. Ολυμπιάδα Ν. (Εντός)

Keywords
Τυχαία Θέματα