Ανόρθωση-Ομόνοια: Θριαμβευτική νίκη για "Κυρία" με 4άρα, χατ τρικ ο Μραζ!

Η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει το ντέρμπι απέναντι στην Ομόνοια με 4-1 στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Με αυτή την νίκη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 26 βαθμούς στην 9η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 35 και στην 5η θέση χάνοντας πολύτιμο έδαφος για την μάχη της εξάδας (Απόλλων και Νέα Σαλαμίνα έχουν παιχνίδι λιγότερο).

Απόλυτος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού ο νεοαποκτηθέντας Σλοβάκος επιθετικός της "Κυρίας",

Μραζ, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ στο ντεμπούτο του.

Με 23 λεπτά καθυστέρηση άρχισε το ντέρμπι στο Αντώνης Παπαδόπουλος ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοιας. 

Όταν οι παίκτες των δυο ομάδων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο μαζί με την διαιτητική ομάδα, οι οπαδοί της Ανόρθωσης έριξαν δεκάδες κροτίδες και άναψαν βεγγαλικά με αποτέλεσμα ο διαιτητής να οδηγήσει τους ποδοσφαιριστές πίσω στα αποδυτήρια. 

Αν και μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι στο 2ο λεπτό με Ιωάννου, η Ομόνοια ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ αφού προηγήθηκαν και δύο καλές στιγμές, με Μπάρκερ και Καρίμ. 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μετά το λάθος στην άμυνα της Κυρίας με τον Καρίμ να μαζεύει την μπάλα μέσα στην περιοχή να κρατάει όσο πρέπει και να δίνει στον αμαρκάριστο Λοΐζου που ακολουθούσε, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 0-1. 

Λίγο πριν οι δυο ομάδες οδηγηθούν στα η Ανόρθωση κατάφερε και έφερε τον αγώνα στα ίσια με το πρώτο γκολ του Μραζ. Λάθος του Κούσουλου αυτή την φορά και η μπάλα κατέληξε σε παίκτη της Κυρίας ο οποίος έδωσε στον Μραζ και αυτός με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Φαμπιάνο για το 1-1.

Στο 52ο λεπτό η Ανόρθωση έφερε τούμπα στον αγώνα με το δεύτερο γκολ του Μράζ ο οποίος προηγουμένως έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φαμπιάνο να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. 

Εκτελέστηκε το κόρνερ από τον Γκερέρο, η μπάλα κατέληξε στον επιθετικό της Κυρίας, ο οποίος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Φαμπιάνο και έκανε εν μέσω αποθέωσης το 2-1 για την ομάδα της Αμμοχώστου. 

Η Ανόρθωση αφού έφερε τον αγώνα στα μέτρα της στην συνέχεια έκανε ό,τι ήθελε την Ομόνοια μέσα στην έδρα της, με τον Μραζ να πετυχαίνει χατ-τρικ στο ντεμπούτο του. Στο 73ο λεπτό, ο Σλοβάκος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το γύρισμα του Παρούτη στην μικρή περιοχή και με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 3-1, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας. 

Ανόρθωση (Β.Μιχαΐλοβιτς): Λόρια, Μπαϊσίνιο, Κορέια, Τεχέρα, Γκερέρο (68' Χριστοφή), Παρούτης (87' Αντωνίου), Αμπαρτζουμιάν, Σάμπο, Χάρογιαν, Ιωάννου, Μραζ (87' Αντονίν).

-Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Αντωνιάδης, Φερέιρα, Αντονίν, Αντωνίου, Πάντσεον, Κορρέα, Κωνσταντίνου, Χριστοφή.

Ομόνοια (Γ.Φερέρα): Φαμπιάνο, Ψάλτης (57' Μάθιους), Γιούστε, Κασάμα (57' Μπασιρού), Λοϊζου (57' Ζαχαρίου), Μπάρκερ, Λέζιακς, Ανσαριφάρντ, Λανγκ, Κούσουλος (65' Παπουλής), Μπέζους (77' Σράντι).

-Στον πάγκο: Παναγή, Ουζόχο, Μάθιους, Παπουλής, Κίτσος, Μπασιρού, Ζαχαρίου, Σράντι, Παναγιώτου, Μιξ, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Κίτρινες: Αμπαρτζουμιάν, Σάμπο / Ψάλτης, Ανσαριφάρντ

Διαιτητής: Fernandes Correira Gustavo

Α' Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης

Β' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Ιωάννης

VAR: Oliveira Melo Fabio

AVAR: Χατζηβασιλείου Θωμάς

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση#45Ομόνοια, Θριαμβευτική, Κυρίαampquot, 4άρα, Μραζ,anorthosi#45omonoia, thriamveftiki, kyriaampquot, 4ara, mraz