Ανόρθωση: Ξεκαθαρίζει το σκηνικό!

Στην Ανόρθωση αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι την Δευτέρα το θέμα προπονητή. Αν δηλαδή ο Τιμούρ Κετσπάγια, συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και για την νέα αγωνιστική περίοδο ή αν θα αποχωρήσει. Το δεύτερο σενάριο συγκεντρώνει για την ώρα, τις περισσότερες πιθανότητες.  

Τα δεδομένα στην Ανόρθωση (όπως γράφτηκαν πολλές φορές) είναι ξεκάθαρα. Η διοίκηση της ομάδας σε συνεννόηση με τον τεχνικό διευθυντή, Νεόφυτο Λάρκου, θέλουν να αλλάξουν τα πάντα στο προπονητικό τιμ

του Κετσπάγια. Ο ίδιος ο Γεωργιανός τεχνικός, δεν δέχεται κάτι τέτοιο και δεν είναι διατεθειμένος να «προδώσει» τους στενούς του συνεργάτες. 

Για την ώρα, όσες συναντήσεις και αν έγιναν δεν βρέθηκε λύση (δύσκολα θα βρεθεί) γιατί καμιά πλευρά δεν κάνει υποχωρήσεις.

Όπως είναι αυτή την στιγμή η κατάσταση στην Ανόρθωση, θα πρέπει ο Τιμούρ Κετσπάγια να αποδεχτεί τις ριζικές αλλαγές στο τιμ του και να συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αποχωρήσει παρά το γεγονός ότι διατηρεί συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι τον Μάιο του 2023.

Το “take it or leave” της Ανόρθωσης στον Κετσπάγια

Ανάμεσα στον κόσμο της Ανόρθωσης προκύπτουν διάφορα σχόλια. Μια μερίδα συμφωνεί, στο να γίνουν αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο και μια άλλη, θεωρεί λανθασμένη την στάση της διοίκησης προς τον Κετσπάγια. Με λίγα λόγια, τον αναγκάζουν να φύγει και θα ήταν προτιμότερο να του πουν ξεκάθαρα, αν τον θέλουν στον πάγκο για την νέα σεζόν ή όχι. 

Η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί στην νέα συνάντηση που έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα (6/6) ανάμεσα στα εμπλεκόμενα άτομα. Όσο πιο σύντομα κλείσει αυτό το σημαντικό θέμα τόσο το καλύτερο για το οικοδόμημα της Μεγάλης Κυρίας. 

Keywords
Τυχαία Θέματα