Ανόρθωση: Το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της για Σιβού

Μια από τις εθνικές ομάδες που θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου της Ρωσίας είναι και η Νιγηρία. Μέλος αυτής της ομάδας, ως γνωστόν, είναι ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Σιβού.


Ο ποδοσφαιριστής θα έχει μια γεμάτη ποδοσφαιρική χρονιά και η «Κυρία», λόγω της συμμετοχής του στο Μουντιάλ, θα βάλει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στο ταμείο της.

Η ΦΙΦΑ έχει ενημερώσει όλες τις ομοσπονδίες – μέλη της ότι για τις 32 ομάδες και τους 23 ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας θα δαπανήσει το ποσό των 209.000.000 δολαρίων. Υπολόγισε, επίσης, η Παγκόσμια Ομοσπονδία

ότι στην τελική φάση θα βρεθούν 736 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα στην οποία ανήκει ο κάθε ποδοσφαιριστής σωματειακά, θα αμείβεται για την κάθε ημέρα παραμονής του στα γήπεδα της Ρωσίας με 8.500 δολάρια.

Στην τελική φάση, η ελάχιστη παραμονή μιας ομάδας είναι 20 ημέρες. Επομένως, αν η Νιγηρία αποκλειστεί από τη φάση των ομίλων, τότε για την Ανόρθωση υπάρχει η εξής εξίσωση. 20 ημέρες επί 8.500 δολάρια. Το αποτέλεσμα, 170.000 δολάρια. Τόσα θα εισπράξει η Ανόρθωση από τη συμμετοχή του Σιβού στο Παγκόσμιο κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα