Ανόρθωση: Τα δεδομένα σήμερα

Τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του ρεπορτάζ της Ανόρθωης αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα. Τζέισον Δημητρίου, Ίσμα Γκονζάλβες και Τόμας Καμίνσκι απασχολούν σε καθημερινή βάση, με την «Κυρία» να θέλει να συνεχίσει και με τους τρεις, ωστόσο η κάθε περίπτωση διαφέρει.

Διαβάστε πως έχουν τα δεδομένα σήμερα

Τζέισον Δημητρίου: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την πιο εύκολη -θεωρητικά- περίπτωση. Η οικονομική διαφορά –μερικών χιλιάδων ευρώ- που χώριζε τις τελευταίες ημέρες τις δυο πλευρές συνεχίζει να υφίσταται.

Ο ποδοσφαιριστής θέλει να μείνει στην Ανόρθωση και εκτός απροόπτου η διαφορά θα γεφυρωθεί. Ο Τζέισον βρίσκεται στην Αγγλία και απολαμβάνει τις διακοπές του. Τις αμέσως επόμενες ημέρες το θέμα θα κλείσει.

Ίσμαελ Γκονζάλβες: Ο … ιδιόρρυθμος «Ίσμα» διατηρεί τη στάση που χάραξε πριν ένα μήνα και συγκεκριμένα δυο – τρεις ημέρες μετά που η Ανόρθωση ανακοίνωσε τα δικαιώματα του. Θέλει να αποχωρήσει από το Σύλλογο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα φαίνεται να συμβιβάστηκε με τα «θέλω» της διοίκησης. Το μήνυμα του Προέδρου το έλαβε και γνωρίζει ότι πρέπει να φέρει ικανοποιητική πρόταση για να αποχωρήσει. Ο Αντρέ Πάους αναμένει τον ποδοσφαιριστή την 1η Ιουλίου στην Κύπρο για να περάσει από εργομετρικά. Σε διαφορετική περίπτωση θα υποστεί τις συνέπειες.

Εδώ «κουμάντο» κάνει η διοίκηση της «Κυρίας».

Τόμας Καμίνσκι: Χθες, ο κ. Χρίστος Πουλλαΐδης ανέφερε ότι οι πιθανότητες παραμονής του Βέλγου τερματοφύλακα είναι 70%. Στο άκουσμα της είδησης οι φίλοι της Ανόρθωσης ξέσπασαν σε χαρά αφού πρόκειται για πάρα πολύ αξιόπιστη επιλογή, ίσως στην πιο νευραλγική θέση.

Ο Καμίνσκι θέλει, η Ανόρθωση το ίδιο , αλλά στη μέση βρίσκεται η Άντερλεχτ, η οποία διατηρεί τα δικαιώματα του τερματοφύλακα και ως εκ τούτου έχει τον τελευταίο λόγο.

Επομένως, όλα εξαρτώνται από τους συμπατριώτες του Τόμας.

Keywords
Τυχαία Θέματα