Ανόρθωση: Συνέλευση με Αμπντάλα Αλ Ταμίμι!

Έκκληση στον κόσμο για αγορά μετοχών θα απευθύνει για ακόμα μια φορά η διοίκηση της Ανόρθωσης προκειμένου να συμπληρωθεί το 1,5 εκατομμύριο που έκανε λόγο προ τετραμηνίας ο Χρίστος Πουλλαϊδης. Το συγκεκριμένο ποσό θα πρέπει να καλυφτεί με οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου να μην παρουσιαστεί πρόβλημα στον προϋπολογισμό της τρέχουσας περιόδου.Στο ξεκίνημα της εκστρατείας ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ο στόχος του 1,5 εκατομμυρίου υλοποιήθηκε περίπου κατά το ήμισυ. Το θέμα «ξεχάστηκε», όμως, θα επανέλθει στην

αποψινή καταστατική Συνέλευση της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρών θα είναι και ο Αμπντάλα Αλ Ταμίμι. Ο Αμερικανοάραβας επενδυτής θα παραστεί για πρώτη φορά σε επίσημη συγκέντρωση της εταιρείας και ενδεχομένως απόψε να ανακοινωθεί η συμμετοχή του στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αγοράζει (και άλλες) μετοχές ο ΠουλλαϊδηςΠαράλληλα αναμένεται να τροποποιηθεί η πρόνοια στο καταστατικό και να επιτρέπει σε μια οικογένεια να κατέχει μέχρι το 49% των μετοχών, αντί του 15%. Με αυτό τον τρόπο, ο Χρίστος Πουλλαϊδης θα συνεισφέρει ακόμα περισσότερο στο ταμείο της εταιρείας και θα μετατρέψει τα χρήματα του σε μετοχές άνω του 15%.

Keywords
Αναζητήσεις
αμπνταλα αλ ταμιμι, ανόρθωση al tamimi
Τυχαία Θέματα