Ανόρθωση: Ψάχνει για νέο σερί

Το μόνο που δεν κατάφερε φέτος η νέα Ανόρθωση η Ανόρθωση η οποία φτιάχτηκε το καλοκαίρι είναι να έχει μια σταθερότητα στην απόδοση της.

Γιατί όλα τα άλλα τα έχει κάνει. Κέρδισε ντέρμπι όταν ήταν αουτσάιντερ γύρισε παιχνίδι σε ντέρμπι ενώ κατά διαστήματα έπαιξε και καλό ποδόσφαιρο.

Αυτός ήταν και ένας από τους στόχους των ανθρώπων της ομάδας όταν την έφτιαχναν το καλοκαίρι.

Μέρα με τη μέρα να γίνει ανταγωνιστική και να μπουν οι βάσεις για την νέα χρονιά. αν ερχόταν κάποιος τίτλος ή η έξοδος στην Ευρώπη (η οποία παραμένει ανοικτή ακόμη), τότε τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα για όλους τους Ανορθωσιάτες.

Ωστόσο για να έχει ελπίδες η ομάδα της Αμμοχώστου για να πετύχει κάτι τέτοιο θα πρέπει να θυμηθεί το σερί της το οποίο έκανε από την 15η αγωνιστική μέχρι την 19η. Πέντε σερί νίκες απέναντι σε Ερμή, Αγία Νάπα, ΑΕΛ, Οθέλλο και Σαλαμίνα πριν έρθει το 0-0 κόντρα στον Εθνικό την 20η αγωνιστική.

Ένα πιο μικρό σερί μόλις δυο νίκες ήρθε πιο γρήγορα από την 7η μέχρι την 8η όταν κέρδισε Οθέλλου και Σαλαμίνα πριν σταματήσει κόντρα στον Εθνικό και πάλι.

Τώρα η ομάδα του Αντρέ Πάους προέρχεται από την μεγάλη της επιτυχία κόντρα στον Απόλλωνα και μάλιστα εκτός έδρας με 1-3. Στόχος είναι η δεύτερη σερί νίκη μετά από ένα μεγάλο διάστημα. Μέσα από αυτό το σερί οι ποδοσφαιριστές του Ολλανδού τεχνικού θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν τη θέση του οδηγεί στην Ευρώπη έστω και αν η προσπάθεια τους θα είναι αρκετά δύσκολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα