Ανόρθωση: Πρόταση σε Μπέζους!

Τον Ρομάν Μπεζούς προσέγγισε η Ανόρθωση για την θέση του επιτελικού μέσου, καταθέτοντας του μάλιστα και επίσημη πρόταση.

Ο 31χρονος Ουκρανός ωστόσο ζήτησε ακόμη λίγο χρόνο θέλοντας να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις που ενδέχεται να προκύψουν, έτσι ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Να σημειώσουμε πως από τον Ιανουάριο του 2019 ανήκε στη Βελγική Γάνδη, ομάδα που αντιμετώπισε η Ανόρθωση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ κατά τη λήξασα αγωνιστική περίοδο.

Σαφώς, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση,

και γι’αυτό ήδη ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τους συνεργάτες του αξιολογούν παράλληλα κι άλλες επιλογές για τον ρόλο του επιτελικού μέσου.

Η συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται σε μια στασιμότητα προς το παρόν, καθώς ναι μεν ο Μπεζούς έχει στα χέρια του την πρόταση της «Κυρίας», ωστόσο η ομάδα της Αμμοχώστου για να μην μείνει στο… «περίμενε», και από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν είπε το «ναι», στρέφεται και σε άλλες περιπτώσεις. Για να επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, θα πρέπει να επιστρέψει ο παίκτης απαντώντας θετικά, και πρώτα η Ανόρθωση να μην έχει προφανώς βρει ήδη παίκτη για αυτη την θέση.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση, Πρόταση, Μπέζους,anorthosi, protasi, bezous