Ανόρθωση: Προσεχώς απάντηση από τρεις

Τις πρώτες της κινήσεις στο μετεγγραφικό παζάρι προσπαθεί να ολοκληρώσει τις τελευταίες μέρες η διοίκηση της Ανόρθωσης.
Με βάση τα δεδομένα στον προϋπολογισμό του σωματείου ο νεοφερμένος τεχνικός διευθυντής Σταν Φαλξ, σε συνεργασία πάντοτε με τον προπονητή Αντρέ Πάους, βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους ποδοσφαιριστές, τους οποίους θέλει να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας.

Ήδη έχει κατατεθεί πρόταση σε τρεις ποδοσφαιριστές: έναν στόπερ (δεδομένη από το περασμένο καλοκαίρι η λειψανδρία στο κέντρο της

άμυνας), έναν μέσο (ελέω της αποχώρησης του Μάκου) και έναν επιθετικό (θα καλύψει το κενό του Γιακοβένκο), από τους οποίους αναμένονται απαντήσεις τις επόμενες ημέρες. Υπενθυμίζεται ότι κατά την επίσημη παρουσίασή του ο Φαλξ είχε προσδιορίσει την 1η Ιουλίου (σ.σ. έναρξη της προετοιμασίας) ως την ημερομηνία ανακοίνωσης της πρώτης μετεγγραφής ή των πρώτων προσθηκών.

Επίσης απάντηση στο αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται και από τον Τζέισον Δημητρίου, στον οποίο έγινε βελτιωμένη οικονομική πρόταση. Ο τελικός αριθμός των νεοφερμένων θα εξαρτηθεί τόσο από τον αντίστοιχο των αποχωρήσεων όσο και από την έκβαση των ανοικτών μετώπων με Τόμας Καμίνσκι και Ίσμαελ Γκονσάλβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα