Ανόρθωση: Προς ναυάγιο η περίπτωση Μαρτίνες

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και ο προγραμματισμός δεν έχει ολοκληρωθεί στην Ανόρθωση. Ο τεχνικός διευθυντής Σταν Φαλξ και η επιτροπή προγραμματισμού πραγματοποιούν αγώνα δρόμου για να κλείσουν το κεφάλαιο αυτό έτσι ώστε ο προπονητής Αντρέ Πάους το συντομότερο δυνατό να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του. Οι μέχρι τώρα αποκτήσεις ποδοσφαιριστών έχουν ικανοποιήσει την διοίκηση της Ανόρθωσης η οποία εντός των οικονομικών πλαισιών που έχει θέσει στοχεύει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο ικανό να διεκδικήσει μετά από καιρό εγχώριο τίτλο.


Στον

προγραμματισμό, δυο είναι οι ανοικτές θέσεις. Αυτή του επιτελικού μέσου και του ακραίου επιθετικού. Εδώ και αρκετές ημέρες η διοίκηση της Ανόρθωσης βρίσκεται σε συνεχής επαφές με την αντίστοιχη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιώς για την περίπτωση του Νικολας Μαρτίνες. Ο Αργεντίνος επιθυμεί να έρθει στην Ανόρθωση όμως ο Ολυμπιακός Πειραιώς δεν έχει δώσει ακόμη την τελική του απάντηση. Μάλιστα μέρα με την ημέρα παρουσιάζει και αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις. Συγκεκριμένα ενώ αρχικά ζήτησε €160.000 τις οποίες έδινε η Ανόρθωση ανέβηκε στις €200.000 που επίσης έδινε η Ανόρθωση. Σήμερα όμως και εντός ξαφνικά η ομάδα του Πειραιά αύξησε τις απαιτήσεις της στις €225.000. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στην διοίκηση της Ανόρθωσης καθώς δεν είναι πρόθυμη να ανεβάσει την προσφορά της πάνω από τις €200.000. Μάλιστα απέστειλε την τελική της πρόταση και αναμένει μέχρι τις 17.00 το απόγευμα την τελική απάντηση του Ολυμπιακού. Αν αυτή δεν δινόταν τότε η περίπτωση του Νίκολας Μαρτίνες θα αποτελούσε παρελθόν. Αν όμως από την άλλη ο Ολυμπιακός επιστρέψει στις €200.000 τότε ο ποδοσφαιριστής θα κλείσει στην Ανόρθωση.
Πάντως η διοίκηση της Ανόρθωσης δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Αυτό γιατί εξετάζει δυο περιπτώσεις επιτελικών ποδοσφαιριστών, ένας Ευρωπαϊος και ένας από την Λατινική Αμερική. Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν είναι πάνω από 30 χρονών και προέρχονται από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πολύ αξιόλογα. Οι πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι αν ναυαγήσει η περίπτωση Μαρτίνες σήμερα τότε ενδεχομένως ακόμα και αύριο να έρθει στην Κύπρο ο ένας από τους δυο επιτελικούς μέσους.

Keywords
Τυχαία Θέματα