Ανόρθωση: Ολοκληρώνει γι' ΑΠΟΕΛ, σκέφτεται Απόλλωνα!

Κάθε παιγνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας.

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΓΣΠ, η Ανόρθωση στερείται βαθμολογικών κινήτρων, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές μόνο αδιάφοροι δεν είναι. Όπως είναι γνωστό, την ερχόμενη Τετάρτη η ομάδα του Λέβι θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στη Λεμεσό, στο πρώτο από τα δύο παιγνίδια των ημιτελικών. Ως εκ τούτου, είναι ξεκάθαρο πως το αυριανό ματς θα αποτελέσει

μέρος της προετοιμασίας των παικτών ενόψει Τετάρτης. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα ήθελε να ξεκουράσει ή και να προφυλάξει ορισμένους ποδοσφαιριστές ενόψει κυπέλλου, αλλά ο μικρός αριθμός παικτών που απαρτίζουν το ρόστερ, σε συνδυασμό με τις μαζεμένες απουσίες, δεν του επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο είναι να προτιμηθούν σε μεγάλο ποσοστό ποδοσφαιριστές που προορίζονται για τον αγώνα της Τετάρτης στο αρχικό σχήμα. Υπενθυμίζουμε πως είναι εκτός πλάνων οι τραυματίες Αγιλάρ και Κολούνγκα, καθώς και οι τιμωρημένοι Ντο Σάντος και Βίκτορ. Με αυτά τα δεδομένα, ο Ρόνι Λέβι αναμένεται να επιλέξει τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια και τους Καλδερόν - Ερέρο στο κέντρο της άμυνας. Αριστερά θα πάρει θέση ο Γιαννούλης και δεξιά ο Γκάμπριελ. Στη μεσαία γραμμή οι Σιβού, Οικονομίδης και Ράγιος, με τους Καρλίτος, Ολιβέιρα και Καμπρέρα στην επιθετική τριπλέτα. Βέβαια, πολλές φορές είδαμε τον Λέβι να διαφοροποιεί το πλάνο του και δεν αποκλείεται, κατά τη διάρκεια του αγώνα, να το διαφοροποιήσει σε 4-4-2 και να αγωνιστεί στις πτέρυγες ο Ράγιος, προκειμένου να πάρει θέση πλάι στον Καμπρέρα ο Ολιβέιρα.

Όποιοι και να επιλεγούν, πάντως, στόχος της Ανόρθωσης είναι να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις, προκειμένου να δείξει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα γίνει η προσπάθεια για ό,τι καλύτερο, προκειμένου να συνοδευτεί ο αγώνας με κέρδος που θα φτιάξει ακόμη καλύτερο κλίμα στην ομάδα.

Πέραν αυτού, υπάρχει και το γόητρο. Διότι, κακά τα ψέματα, σε μια ομάδα με την Ιστορία της Ανόρθωσης, ο κόσμος περιμένει από τους ποδοσφαιριστές να παίξουν για τη φανέλα και τους εαυτούς τους. Η παράδοση των τελευταίων χρόνων στο ΓΣΠ είναι αρνητική, αλλά κανείς δεν σκέφτεται το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα