Ανόρθωση: Οι νέοι στο ντεμπούτο τους

Πρώτο δείγμα θετικό για την Ανόρθωση. Σαφώς χρειάζεται χρόνος για να εξαχθούν καλύτερα συμπεράσματα, ωστόσο στο πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς η ομάδα του Αντρέ Πάους έδειξε πολύ καλά στοιχεία τα οποία με την πάροδο των αγώνων τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο θα βελτιωθούν.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ντεμπούτο με την φανέλα της Ανόρθωσης πραγματοποίησαν έξι ποδοσφαιριστές ( πέντε στο αρχικό σχήμα και ένας ως αλλαγή).

Γιαν Κόπριβετς
Ο Σλοβένος τερματοφύλακας στο επίσημο ντεμπούτο του έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Σταθερός στις εξόδους του, δεν υπέπεσε

σε κανένα λάθος ενώ στην φάση του 34` έδειξε τα προσόντα του ως τερματοφύλακας στο σουτ του Κουταντέρ πραγματοποιώντας την απόκρουση του αγώνα.

Γκάμπριελ Μούρα
Ο Βραζιλιάνος στο πρώτο του παιχνίδι, έδειξε ότι πρόκειται για ένα full δεξί μπακ. Παίζει σε όλη την γραμμή, καλός χειριστής της μπάλας, δεν απειλήθηκε από την γραμμή του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που λάμβανε μέρος και στην δημιουργία παιχνιδιού όταν η Ανόρθωση αγωνιζόταν από τα πλάγια.

Ζοάο Βίκτορ
Με την πάροδο των αγώνων αναμένεται πως ο Ζοάο Βίκτορ θα γίνει ηγετική φυσιογνωμία στην μεσαία γραμμή. Ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άψογα τι πρέπει να κάνει στην θέση του. Μοιράζει παιχνίδι, επιλέγει την καλύτερη επιλογή, δεν βιάζεται στην μεταβίβαση, κινείται στο χώρο γνωρίζοντας το πότε πρέπει να το κάνει και πως, αμυντικά δεν επέτρεψε τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές να γίνουν απειλητική.

Νίκολας Μαρτίνες
Το 10 το καλό της Ανόρθωσης. Ποδοσφαιριστής που έδειξε ότι γνωρίζει πολύ καλά τα μυστικά της μπάλας. Εξαιρετικός χειριστής της μπάλας, πολύ καλός στην μεταβίβαση και στην αποφυγή αντιπάλου ωστόσο έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια για να φτάσει στο 100% των ικανοτήτων του. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση και χρειάζεται χρόνος για να μπορεί να βγάλει έναν αγώνα.

Ντίνο Εντλοβού
Συνέχισε την επαφή του με τα αντίπαλα δίκτυα. Το έκανε στους φιλικούς αγώνες το έκανε και χθες. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής. Αυτό τουλάχιστον έδειξε στο πρώτο παιχνίδι. Μαχητικός, δυναμικός, διεισδυτικός έχοντας ταχύτητα στο παιχνίδι του. Επίσης αν του δοθεί ευκαιρία δοκιμάζει το πόδι του όπως έκανε και χθες.

Μανώλης Τζανακάκης
Για τον ελλαδίτη ποδοσφαιριστή δεν μπορούν να βγούνε πολλά συμπεράσματα καθώς ο χρόνος συμμετοχής του ήταν λίγος. Πρέπει να σημειωθεί ότι το δεύτερο τέρμα της Ανόρθωσης προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Τζανακάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα