Ανόρθωση: Ο Αμπαρτζουμιάν μίλησε για όλα

Ο Χοβχανές Αμπαρτζουμιάν, μίλησε στην Cablenet και την εκπομπή «ΑΝΟλα στην φόρα» το βράδυ της Τρίτης. Μεταξύ άλλων ο Αρμένιος μπακ ανέφερε.

Για το ότι δεν συνηθίζεται να μιλά επίσημα: «Προτιμώ να μιλώ με το ποδόσφαιρο και όχι να μιλώ στις τηλεοράσεις»

Για τους αγώνες της προηγούμενης βδομάδας με ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα: «Περιμέναμε καλύτερα αποτελέσματα. Ήταν δύσκολα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι είναι πολύ

δύσκολο το πρωτάθλημα σε αυτή τη φάση. Εμείς προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια».

Για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα: «Μας άξιζε η νίκη σε αυτό το παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε. Πάντα μετά το παιχνίδι που τελειώνει, πάντα το σκέφτεσαι πως το έχασες. Δεν πρέπει να παραιτηθούμε. Πρέπει να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για το αν το ότι δεν σκοράρει η Ανόρθωση, είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα: «Αν σκοράραμε στις φάσεις που δημιουργούμε, θα φτάναμε πιο εύκολα στο στόχο που θέλουμε».

Για τη συνέχεια: «Πριν μερικές βδομάδες ήμασταν πιο ψηλά στη βαθμολογία, είναι πολύ δύσκολα φέτος. Όλες οι ομάδες είναι κοντά. Πρέπει να προχωρήσουμε, να πάμε μπροστά και να μη μείνουμε στην 5η θέση».

Για το αν ανατρέπονται τα δεδομένα στο πρωτάθλημα: «Όπως αποδείξαμε στα τελευταία παιχνίδια είναι ότι αξίζουμε. Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για το πρωτάθλημα, θα το παλέψουμε. Δεν είμαστε ομάδα που θα τα παρατήσει».

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Πρέπει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια να νικήσουμε. Αφού θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να φτάσουμε στο στόχο μας. Για να νικήσουμε πρέπει να παίξουμε όπως παίζουμε, φτάνει να σκοράρουμε».

Για τον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Όταν παίζουμε με το ΑΠΟΕΛ υπάρχει ένταση. Πολλή ένταση. Αναγνωρίζω ότι είναι ένα ντέρμπι, από τα μεγαλύτερα και ίσως γι' αυτό υπάρχει αυτή η αίσθηση».

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε την συνέχεια 

Keywords
Τυχαία Θέματα