Ανόρθωση: «Μια φανέλα από τον κόσμο για τον κόσμο»

Η Ανόρθωση προχωρεί στην κυκλοφορία επετειακής φανέλας με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, αλλά και 110 ετών από την ίδρυση του σωματείου από την Αμμόχωστο. 

Σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του συλλόγου, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», έγινε ενημέρωση αφ' ενός για τον διαγωνισμό σχεδιασμού της εν λόγω φανέλας, αφ' ετέρου για τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που ετοιμάζει ο Σύλλογος το προσεχές διάστημα.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

του Συλλόγου παρόντες ήταν οι Χρίστος Χατζηστεφάνου (Πρόεδρος), Ανδρέας Παπαλλής (Εκτελεστικός Σύμβουλος), Ανδρέας Χατζηλουκάς και Ιάκωβος Βορκάς (μέλη).

Πρώτα πήρε το λόγο ο Εκτελεστικός Σύμβουλος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παπαλλής, ο οποίος αναφέρθηκε στην Ελληνική επανάσταση του 1821 και για την ιστορία της Ανόρθωσης που συμπλήρωσε αισίως 110 χρόνια. Στόχος της Ανόρθωσης είναι «μια φανέλα από τον κόσμο για τον κόσμο» και ο νικητής του διαγωνισμού θα παραδώσει τη φανέλα ως δώρο στον Έλληνα Πρέσβη στην Κύπρο. Η επετειακή εμφάνιση θα συμπεριλαμβάνεται στις επίσημες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2021/22.

Το μέλος του Δ.Σ Ανδρέας Χατζηλουκάς ανέφερε ότι τα χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι διαγωνιζόμενοι είναι το μπλε, το άσπρο και το χρυσό.

Η διάσκεψη ήταν live streaming στα social media της Ανόρθωσης:

Keywords
Τυχαία Θέματα