Ανόρθωση: Μετέφερε το πρόβλημα

Ο λόγος που η Ανόρθωση δεν κέρδισε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν η αδυναμία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το επιθετικό πρόβλημα που κουβαλούσε η ομάδα του Πούτσε στα φιλικά το μετέφερε και στα επίσημα παιχνίδια και κάπως έτσι ήρθε η πρώτη απώλεια. Μια απώλεια που δικαιολογημένα σκόρπισε απογοήτευση στον κόσμο που περίμενε πως και πως την … πρεμιέρα για να παρακολουθήσει την ομάδα του.

Φάσεις δημιουργήθηκαν, όχι, όμως, πολλές ώστε να παρουσιαστεί το αποτέλεσμα ως ατυχές. Ο Ρούμπεν Ράγιος πήρε πάνω του όλες σχεδόν

τις επιθετικές ενέργειες της Ανόρθωσης, αλλά σε όλα τα σουτ που επιχείρησε βρήκε απέναντι του τον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Σαλαμίνας.

Αν εξαιρεθεί ο Ράγιος, κανένας άλλος ποδοσφαιριστής δεν ξεχώρισε. Τώρα αν οι οδηγίες του Πούτσε ήταν αυτές, δηλαδή τα πάντα να περνούν από τα πόδια του Ισπανού είναι άλλη ιστορία, όμως, ακόμα και έτσι να είναι, θα πρέπει στη συνέχεια να υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι με την είσοδο του Αϊράμ Καμπρέρα θα διαφοροποιηθεί προς το καλύτερο η κατάσταση, ωστόσο θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι η μπάλα αδυνατούσε να φτάσει στο κουτί και στον προωθημένο Ίσμα.

Όπως και να ‘χει το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανές και όσο παραμένει τα πάντα θα είναι δύσκολα. Η διακοπή θα δώσει την ευκαιρία στον Πούτσε να βρει τις λύσεις και να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, αλλά και τον Μπενίτο για να ενισχύσει την ομάδα ώστε να παρουσιαστεί καλύτερη στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα