Ανόρθωση: Με καλή ψυχολογία για το +4

Η Ανόρθωση μετά από δυο ήττες επέστρεψε στη νίκη και μάλιστα με μια εξαιρετική εμφάνιση.

Ο Αντρέ Πάους είδε την ομάδα του πάρα τις πολλές απουσίες να παίρνει μια σημαντική νίκη που ανέβασε την Ανόρθωση στην 4η θέση, την ίδια ώρα που μόνο μια ομάδα πανηγύρισε τους τρεις βαθμούς (Απόλλων). Έτσι η διαφορά από την 3η θέση μειώθηκε στον ένα βαθμό και πλέον οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί για την κατάληψη της θέσης που οδηγεί στη Ευρώπη.

Με την καλύτερη ψυχολογία η Ανόρθωση

υποδέχεται την Κυριακή την Ομόνοια με στόχο να κάνει ότι έκανε και στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος κόντρα στους πράσινους στο «Παπαδόπουλος». Μια νίκη που θα αυξήσει την διαφορά από την Ομόνοια στους 4 βαθμούς, ενώ θα εκμεταλλευτεί απώλειες των υπολοίπων. Ο Ολλανδός τεχνικός θα μετρήσει τις επιλογές του για το ντέρμπι και θα καταλήξει στα πλάνα του.

Ο κ. Πάους δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Άντιτς και Μαραγκό και τους τραυματίες Γκαρσία και Ιακοβένκο.Από κει και πέρα οι Κάλβο, Μάκος και Νούχου είναι αμφίβολοι, ενώ ο Αβραάμ αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς. Το ίδιο αναμένεται να πράξουν οι Αμπουρτζάνια και Δημητρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα