Ανόρθωση: Λύση ή εκλογές

Από συνεδρία σε συνεδρία οδεύει η Ανόρθωση με στόχο να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που έχει προκύψει εδώ και αρκετό καιρό. Την δεδομένη στιγμή, φως στην άκρη του τούνελ δεν φαίνεται. Όπως επίσης φαίνεται ότι η υπάρχουσα διοικητική κατάσταση στην ομάδα αδυνατεί να βρει λύση.

Αυτό γιατί ενδεχομένως να μην υπάρχει ενδιαφέρον για το σχηματισμό διοίκησης

ή όποιοι έχουν ενδιαφερθεί να μην τυγχάνουν την εμπιστοσύνη.

Όποιο από τα δυο και αν ισχύει, αυτοί που βρίσκονται στην διοίκηση της Ανόρθωσης θα πρέπει πρώτον να αναλάβουν τις ευθύνες τους, δεύτερον να βρούνε λύση οι ίδιοι και σε περίπτωση που δεν συμβεί ούτε το ένα ούτε το άλλο, τότε να αποχωρήσουν από τις θέσεις τους οδηγώντας την Ανόρθωση σε εκλογική συνέλευση. Αυτό γιατί, έχουν αναβληθεί αρκετές εκλογικές συνελεύσεις, έχουν διεξαχθεί αρκετές συνεδρίες, έχει λυθεί το θέμα της παραχώρησης του 21% των μετοχών του Πουλλαϊδη και διοικητική λύση δεν έχει βρεθεί.

Ακόμα και την 4ημελή επιτροπή που όρισε η Διοίκηση για επαφές με στόχο τον σχηματισμό διοίκησης έγινε 3ημελής. Η κατάσταση είναι δραματική.

Σαφώς και η νυν Διοίκηση έχει προσπαθήσει πολύ και έχει προσφέρει στην Ανόρθωση. Κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Όμως φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε αυτή την πολύ δύσκολη διοικητική και οικονομική εποχή, λύση δεν μπορεί να βρει.

Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει κουραστεί από τις 30 Νοεμβρίου, όταν ο Πουλλαϊδης ανακοίνωσε την αποχώρηση του να ακούει και να διαβάζει τα ίδια και τα ίδια. Έχει κουραστεί να ενημερώνεται μέσο των ΜΜΕ για σύγκλιση συνεδριών που δεν φέρνουν αποτέλεσμα. Η Ανόρθωση παραπαίει, αγωνιστικά είναι «άρρωστη», διοικητικά δυσκολεύεται να κυβερνηθεί, οικονομικά το ταμείο είναι μείον. Εικόνα που σίγουρα δεν αρέσει σε κανέναν φίλο της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα