Ανόρθωση: Κλείνει «δεκάρι» και αποφασίζει για επιθετικό

Η ολοκλήρωση της μετεγγραφής του επιτελικού χαφ αποτελεί την πρώτη και βασική προτεραιότητα του τεχνικού διευθυντή της Ανόρθωσης Σταν Φαλξ. Είναι μια θέση που ταλαιπωρεί από την περσινή χρονιά την «Κυρία» και στόχος είναι να αναπληρωθεί το κενό, με την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Με παίχτη που να μπορεί να «κουβαλήσει στους ώμους» του, την ομάδα. Παίχτη που να μπορεί να στηρίζει τον φορ της ομάδας, έχοντας την αίσθηση του γκολ,

αλλά και να δημιουργεί παιχνίδι και παράλληλα να έχει την ικανότητα να εκτελεί τα στημένα.

Έχει εντοπιστεί ο εκλεκτός και του έγινε πρόταση συνεργασίας, αναμένοντας την τελική του απάντηση. Εικάζεται, ότι μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες θα υπάρξει θετική κατάληξη και ο παίχτης θα μεταβεί άμεσα στην Πολωνία, λύνοντας σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του Στάν Φάλξ, ο οποίος πλέον θα ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Η μετεγγραφή Ίσμα στην Σαουδική Αραβία, φέρνει ζεστό χρήμα στα ταμεία της Ανόρθωσης και της δίνεται η ευκαιρία να ψάξει για κάτι καλύτερο. Προ Γκονζάλβες ο στόχος ήταν να αποκτηθεί ένας καθαρόαιμος ακραίος επιθετικός. Τώρα ο Φάλξ το ψάχνει και για το φορ κορυφής, αλλά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρει το «πακέτο» αυτό σε ένα παίχτη, ποιοτικό και ίσως πιο ακριβό, που να αξίζει μια μικρή υπέρβαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα