Ανόρθωση: Κάτι αλλάζει…και φαίνεται

Κρατάμε το πάθος τη θέληση αλλά και την ουσία που πήρε η Ανόρθωση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, κερδίζοντας την με 0-1 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της Ευρώπης.

Από τη μια έπιασε την Ομόνοια στην 4η θέση με 55 βαθμούς (έστω και με παιχνίδι περισσότερο), αλλά μείωσε τη διαφορά της από τον Απόλλωνα στους 2 βαθμούς. Μπήκε λοιπόν για τα καλά στο κόλπο της Ευρώπης και όπως τόνισε ο Νεόφυτος Λάρκου σκοπός και στόχος σε κάθε αγώνα είναι η ουσία. Αυτό πήρε και κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο οι παίκτες

του Κύπριου τεχνικού ήταν αλλαγμένοι προς το καλύτεροι ειδικά στο πρώτο μέρος. Έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν και πιο γρήγορα το σκορ ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε δυο με τρεις περιπτώσεις κράτησε το μηδέν και χρειάστηκε ο Ορλάντι στο 43ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ.

Εκτός από το αποτέλεσμα η Ανόρθωση αλλά και ο κόσμος της κέρδισαν κάτι περισσότερο. το πάθος και την θέληση των παικτών όπως δήλωσε και ο τεχνικός της ομάδας. Είναι αυτό που θέλει να βλέπει, στους αγώνες από εδώ και πέρα, και γι’ αυτό άλλωστε έμεινε ικανοποιημένος από τον αγώνα με την Νέα Σαλαμίνα.

Πλέον η Κυρία και ο Λάρκου θα πρέπει να κτίσουν πάνω στη νίκη αυτή. Υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια 18 βαθμοί διαθέσιμοι και πολλά μπορούν να γίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως με αυτή την Ανόρθωση που είδαμε σήμερα και ειδικά στο πρώτο μέρος μπορεί με αξιώσεις να προλάβει το τρένο της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα