Ανόρθωση: Η δουλειά αποδίδει καρπούς…

Δεν ήταν εντυπωσιακή η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, αλλά δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Στόχος της ομάδας του Πάους ήταν να έχει ουσία και να φτάσει στο σημαντικό τρίποντο που θα την ανέβαζε στον βαθμολογικό πίνακα. Άλλωστε, στην διάρκεια της σεζόν η «κυρία» σε παιγνίδια που απέδωσε πολύ καλά, όπως για παράδειγμα με τον ΑΠΟΕΛ, έμεινε με τις εντυπώσεις.

Είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία

να παίρνει νίκες σε αγώνες ντέρμπι χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης. Κάτι που τονίζουν και οι διοικούντες την ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι στο προχθεσινό παιγνίδι η Ανόρθωση συνάντησε δυσκολίες (έκανε τρεις αναγκαστικές αλλαγές ο Πάους), αλλά με σωστή διαχείριση, διατηρήθηκαν οι ισορροπίες στην ομάδα και δεν επέτρεψε στην ΑΕΛ να τις εκμεταλλευτεί.

Η επιθετική και αμυντική λειτουργία έφτιαξε για τα καλά, κάτι που φαίνεται μέσα από τις επιδόσεις της. Μέσα στο 2015 η Ανόρθωση διατηρεί το απόλυτο έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, σε βάρος του Ερμή, της Αγίας Νάπας και της ΑΕΛ με απολογισμό 9 γκολ υπέρ και δύο κατά. Και επίσης κράτησε θέση για τα προημιτελικά του κυπέλλου μετά το εκτός 2-1 επί του Διγενή Ορόκλινης.

Η δουλειά που γίνεται από τον Πάους και τους ποδοσφαιριστές είναι ευδιάκριτη, ο κόσμος παρουσιάζεται ενθουσιασμένος και δεν θα ήταν ψέμα να πούμε ότι οι τελευταίες νίκες φέρνουν μεγαλύτερη συσπείρωση και δυναμική ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη στιγμή πρόθεση της διοίκησης είναι να χαμηλώσει τους τόνους, να παραμείνουν σοβαροί οι ποδοσφαιριστές και να εκμεταλλευτούν το θεωρητικά πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί ώστε να συνεχιστεί η αναρρίχηση στον βαθμολογικό πίνακα. Ήδη στο μυαλό υπάρχει μόνο ο Οθέλλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα