Ανόρθωση: Η απώλεια βαθμών έχει αιτία

Το βαθμολογικό κίνητρο είναι φανερό ότι απουσιάζει από την ομάδα της Ανόρθωσης, όσο και αν προσπαθεί ο Ρόνι Λέβι να το «περάσει» αυτό στους ποδοσφαιριστές του, όσο και αν προσπαθεί η διοίκηση διά του εκπροσώπου της να τονίζει δημόσια ότι σε κάθε αγώνα υπάρχει το βαθμολογικό κίνητρο.

Η «Κυρία» κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια, αποδίδοντας σε αρκετούς αγώνες εξαιρετικά καλό ποδόσφαιρο.

Τα στοιχεία αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την εξασφάλιση της 6ης θέσης. Από τη στιγμή που το πέτυχε, δείχνει, όμως, να έχει ρίξει ρυθμούς και αυτό φαίνεται μέσω των αριθμών. Στους τελευταίους τρεις αγώνες

(δυο για τα πλέι-οφ και έναν για το πρωτάθλημα), οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης δεν έχουν καταφέρει να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα. Συγκεκριμένα, στους εν λόγω αγώνες η «Κυρία» μετρά δυο ήττες με ΑΠΟΕΛ (0-1) και Ομόνοια (2-0) και μια ισοπαλία με τον Απόλλωνα (0-0). Πριν από τους αγώνες αυτούς και σε σύνολο έξι αναμετρήσεων παρουσίασε διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, σημειώνοντας, μάλιστα, πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Ο αριθμός των τερμάτων -19 στο σύνολο- που έχει πετύχει, είναι εντυπωσιακός.

Σε έξι αγώνες πέτυχε 19 τέρματα πριν από την εξασφάλιση της 6ης θέσης, και σε τρεις αγώνες, όταν είχε «καπαρώσει» τη θέση αυτή, δεν σημείωσε ούτε ένα! Αριθμοί που δείχνουν την πραγματικότητα, αλλά και το πού βρίσκεται η προσοχή όλων στην ομάδα, δηλ. στο Κύπελλο και στην προσπάθεια για την κατάκτησή του.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε κανονικό ρυθμό στην Ανόρθωση με τον Ρόνι Λέβι να προσπαθεί να διατηρήσει σε αγωνιστική ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές του, έχοντας, ωστόσο, κάποια προβλήματα ενώπιόν του. Ο Οικονομίδης απείχε από τις προπονήσεις, ενώ ο Αγκιλάρ ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα προετοιμάζει την ομάδα ο Ισραηλινός προπονητής, έχοντας, βέβαια, αρκετό διάστημα μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Καμία συζήτηση

Πολλά γράφονται και άλλα τόσα λέγονται περί προγραμματισμού της νέας χρονιάς. Όπως πληροφορηθήκαμε επίσημα, καμία συζήτηση δεν έγινε με τον οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή εξετάζει όλους τους ποδοσφαιριστές χωρίς, όμως, να έχει παρθεί τελική απόφαση. Αρχικά, η πρόθεση ήταν μετά τον αγώνα με την Ομόνοια να ξεκινήσουν κάποιες επαφές, όμως, κάτι τέτοιο από ό,τι φαίνεται δεν θα γίνει προς το παρόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα