Ανόρθωση: Φουλάρει για το πρώτο τρίποντο

Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Ανόρθωση ενόψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ολοταχώς για την έναρξη του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος οδεύει η Ανόρθωση. Χρονιά κατά την οποία βασικός στόχος είναι η έξοδος της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σοφότερη από πέρυσι και όπως όλα δείχνουν με ποιοτικότερο έμψυχο υλικό, θέλει φέτος να δώσει χαρές στον κόσμο της και φυσικά να επιστρέψει σε επιτυχίες και τίτλους καθώς απουσιάζει

αρκετά χρόνια από αυτά.

Η αρχή της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς βρίσκει την «Κυρία» σε ντέρμπι. Απέναντι στην ΑΕΛ αύριο Κυριακή θέλει να μπει με το δεξί, να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς.

«Περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι. Να έχουμε όλα τα στοιχεία που θα συνθέσουν ένα καλό ντέρμπι και να κυλήσουν όλα ομαλά. Και οι δυο ομάδες έκαναν αρκετές αλλαγές, όμως έχουν και οι δυο τον ίδιο προπονητή. Δεν θα αλλάξουν πολλά πράγματα στη φιλοσοφία της ομάδας. Περιμένουμε πιο ισχυρή την ομάδα μας και πιο ουσιαστική. Μέσα στην έδρα μας ελπίζουμε ότι θα πετύχουμε τη νίκη», ανέφερε χθες στο «Ράδιο Πρώτο» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου.

Μέσα και ο Αρμπουτζάνια
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης για τον αγώνα με την ΑΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση. Ο Αντρέ Πάους δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λαΐφη και Κάλβο, ενώ ο Αρμπουτζάνια τέθηκε στη διάθεσή του.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, σ' αυτό αναμένεται να είναι ο Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας οι Χόλγκερσον και Σβέχλεν. Δεξιά στην άμυνα ο Μούρα και αριστερά ο Νούχου. Στη μεσαία γραμμή, αν αγωνιστεί από την αρχή ο Μαρτίνες, τότε τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βίκτορ και Αρμπουτζάνια. Αν τελικά ο Μαρτίνες μείνει στον πάγκο, τότε ρόλο επιτελικού μέσου θα αναλάβει ο Αρμπουτζάνια και τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Βίκτορ και Μαϊσουράτζε. Στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Μακρής και στ' αριστερά της μεσαίας γραμμής ο Αβραάμ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Εντλοβού.

Παρόν ο κόσμος
Στην περυσινή χρονιά, ο κόσμος της Ανόρθωσης στάθηκε δίπλα στην ομάδα. Τη στήριξε βλέποντας τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν σε κάθε παιχνίδι. Φέτος θέλουν το κάτι παραπάνω από την ομάδα τους στηρίζοντας ακόμα περισσότερο την όλη προσπάθεια. Η προπώληση κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα και αναμένεται πως αύριο στο «Αντ. Παπαδόπουλος» θα βρεθούν 7.000 φίλοι της Ανόρθωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα