Ανόρθωση: Ετοιμάζεται για ριζική αναδόμηση

Στην Ανόρθωση άρχισαν ήδη να μετρούν αντίστροφα, όσον αφορά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς. Μιας χρονιάς εφιαλτικής, αφού χάθηκε από νωρίς η υπόθεση Ευρώπη ενώ δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό και στον θεσμό του κυπέλλου.

Πλέον, η Κυρία βλέπει την επόμενη μέρα. Η διοίκηση του Ανδρέα Παντελή θέλει και έχει στόχο να σταματήσει ο αγωνιστικός κατήφορος των τελευταίων χρόνων και να επιστρέψει η Ανόρθωση εκεί που πραγματικά της αξίζει.

Θα πρέπει να γίνει ριζική αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, από το τεχνικό τιμ

μέχρι το ρόστερ, για να μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να γίνουν ανταγωνιστικοί.

Οι Κύπριοι πρωτοκλασάτοι παίκτες είναι είδος προς εξαφάνιση, σε αντίθεση με τις χρυσές εποχές της Ανόρθωσης που είχε στο ρόστερ της την αφρόκρεμα του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, απουσιάζουν οι ποιοτικοί ξένοι παίκτες υπάρχουν βέβαια κάποιες εξαιρέσεις ωστόσο και πάλι θα πρέπει να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που πραγματικά θα κάνουν την διαφορά, εάν θέλει η Ανόρθωση να επιστρέψει στην διεκδίκηση των τίτλων.

Η αναδόμηση έχει ήδη αρχίσει, σύντομα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις και η Ανόρθωση θα μπει σε νέα πορεία την οποία ευελπιστούν να είναι ανάλογη της ένδοξης ιστορίας της.

Keywords
Τυχαία Θέματα