Ανόρθωση: Επειγόντως επιστροφή στις νίκες

Τους τρεις βαθμούς της νίκης θέλει μόνο η Ανόρθωση στον σημερινό αγώνα με τη Δόξα
-----------------------------------------------------------------------------------

Προν το παρόν τα μετεγγραφικά περνούν σε δεύτερη μοίρα στην Ανόρθωση. Όλοι επικεντρώνονται στον πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα στις 16:00 με έναν και μοναδικό στόχο, την επιστροφή τόσο στις νίκες όσο και στις καλές εμφανίσεις. Ο σημερινός αγώνας της «κυρίας» κρίνεται αρκετά σημαντικός και αυτό γιατί κανείς στην ομάδα δεν επιθυμεί νέες απώλειες βαθμών. Με Εθνικό Άχνας, Ομόνοια

και Αναγέννηση Δερύνειας στο κύπελλο οι εμφανίσεις δεν ήταν αυτές που αναμένει η τεχνική ηγεσία και ο κόσμος. Αυτό είναι το δεύτερο στοίχημα που έχουν ενώπιόν τους σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Αντρέ Πάους. Ο στόχος λοιπόν στο σημερινό παιχνίδι με τη Δόξα, ένας, η νίκη και οι τρεις βαθμοί.

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν τα στοιχεία που έλειπαν στους προηγούμενους τρεις αγώνες. Πάθος, φαντασία, υπερπροσπάθεια και αποτελεσματικότητα. Δεν θα πρέπει να επαναλάβει τον προβλεπτό τρόπο ανάπτυξης και για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει όλοι όσοι αγωνιστούν να καταθέσουν ψυχή.

Εκτός ο Κουλούρης
Η προετοιμασία της Ανόρθωσης ολοκληρώθηκε χθες με πρωινή προπόνηση. Ο Τόνι Κάλβο, μετά από δυο προπονήσεις όπου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, χθες προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Ευθύμιος Κουλούρης. Ο Ελλαδίτης επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και χθες ταξίδευσε στη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να εξεταστεί από γιατρό λαμβάνοντας δεύτερη γνώμη. Στην Ανόρθωση δεν ανησυχούν για τον τραυματισμό του Κουλούρη. Εκτός πλάνου είναι και ο τιμωρημένος Μαϊσουράτζε λόγω καρτών.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό πλάνο που θα επιλέξει ο Αντρέ Πάους, η έλλειψη αμυντικών χαφ μπερδεύει κάπως τα πράγματα. Το ένα σενάριο είναι να αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή οι Λαΐφης, Ορλάντι και Μαρτίνες. Αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε δίπλα στον Χόλγκερσον στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Σβέχλεν. Το δεύτερο σενάριο είναι στη μεσαία γραμμή να αγωνιστούν οι Ορλάντι, Πελέ και Μαρτίνες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, οι Χόλγκερσον και Λαΐφης θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τον Σβέχλεν να πηγαίνει δεξιά.

Στις υπόλοιπες θέσεις κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κόπριβετς. Δεξιά στην άμυνα ο Μούρα και αριστερά ο Νούχου, αν ο Σβέχλεν αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά στο φτερό της μεσαίας γραμμής θα βρίσκεται ο Κάλβο και στο αριστερό ο Μακρής. Στην κορυφή της επίθεσης ο Εντλοβού.

Η ώρα του προέδρου
Σήμερα αναμένεται στην Κύπρο ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρίστος Πουλλαΐδης. Η άφιξή του θα δρομολογήσει εξελίξεις στα μετεγγραφικά, με την «κυρία» να επιθυμεί λίαν συντόμως να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες.

Για την περίπτωση του Γιάχα Σουμαχόρο, δεν υπάρχει κάποιο νεότερο. Την Παρασκευή το απόγευμα η διοίκηση της Ανόρθωσης πραγματοποίησε νέα επαφή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και αναμένεται η τελική του απάντηση. Υπενθυμίζουμε ότι την Παρασκευή το πρωί υπήρχε δημοσίευμα στο Βέλγιο, το οποίο ανέφερε ότι ο Σουμαχόρο δεν επιθυμεί να έρθει στην Ανόρθωση.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ίσμαελ Γκονσάλβες, ούτε και εδώ υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις, ωστόσο τα πάντα είναι ανοικτά για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα