Ανόρθωση: Είναι κοντά στα 3000

Με ανακοίνωση της η Ανόρθωση ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε χθες στο Τσίρειο και τραγουδώντας για 90 λεπτά την οδήγησε στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

η ανακοίνωση:

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας από το πρώτο τρίποντο της χρονιάς, με εκτός έδρας ανατροπή επί του Άρη.

Αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές μας ήταν απαιτητικοί στον αγωνιστικό χώρο και κατόρθωσαν την ανατροπή των εις βάρος μας δεδομένων.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στις περίπου τρεις χιλιάδες

Ανορθωσιάτες που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Τσίρειο Στάδιο και, τραγουδώντας για ενενήντα λεπτά, έσπρωξαν την ομάδα προς τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο να παραμείνει δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει ιδιαίτερα στα δύσκολα, τόσο ηθικά όσο και οικονομικά.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία εργάστηκαν σκληρά στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δεύτερη μέχρι την τρίτη αγωνιστική, προκειμένου η Ανόρθωσις να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε σχέση με την πρεμιέρα. Αυτό έγινε κατορθωτό με τρεις μεταγραφές την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου κάνοντας μια οικονομική υπέρβαση για παίχτες που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Τώρα, απομένει αρκετή και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και το γήπεδο, για να δούμε την Ανόρθωση να αποδίδει το ποδόσφαιρο που θέλουμε και απαιτούμε.

Αισιοδοξούμε, ότι μέχρι το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ο στόχος των 3000 εισιτηρίων διαρκείας θα επιτευχθεί, εκδίδοντας ακόμα 400 κάρτες!

Keywords
Τυχαία Θέματα