Ανόρθωση: Έφτιαξε η άμυνα ενόψει ντέρμπι

Στα τέσσερα παιχνίδια που είχε πριν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, μπορεί να μην πανηγύρισε τους 12 βαθμούς που ήταν το ζητούμενο, ωστόσο κατάφερε να μην δεχθεί γκολ, φτιάχνοντας ουσιαστικά την άμυνα της πριν από τα 11 καυτά ντέρμπι μέχρι το τέλος και της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Με αντίπαλους τους Οθέλλο, Σαλαμίνα, Εθνικό και Δόξα μάζεψε δέκα βαθμούς, κλείδωσε εξάδα και τώρα βλέπει τα συνεχόμενα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Αντρέ Πάους αν

και είδε την ομάδα του να μην έχει καλή παρουσία στο παιχνίδι με την Δόξα, εν τέλει κατάφερε να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις. Το θετικό για την κυρία μέσα από τα παιχνίδια με θεωρητικά μικρότερες αντιπάλους είναι ότι κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, έχοντας μάλιστα σημαντικές απουσίες, κυρίως στον επιθετικό τομέα. Άλλωστε αυτό φαίνεται από τα γκολ που πέτυχε η Ανόρθωση στα τέσσερα παιχνίδια. Πέτυχε μόνο τέσσερα γκολ στα τρία με Οθέλλο, Σαλαμίνα και Δόξα, ενώ με τον Εθνικό δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα.Βεβαίως η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας αφήνει ικανοποιημένο τον Ολλανδό τεχνικός, ωστόσο τα ντέρμπι είναι πιο απαιτητικά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Για να μπορέσει η Ανόρθωση να πετύχει κάτι περισσότερο στα Play off θα πρέπει να παραμείνει σταθερή στην αμυντική γραμμή και να βελτιώσει την επιθετική της παραγωγικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα