Ανόρθωση: Δούλεψε ξανά με Λέβι ο Ροτάρου!

Ο Răzvan Ionuţ Rotaru, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι ο βοηθός του Ρόνι Λέβι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο 33χρονος Ρουμάνος, θα είναι το δεξί χέρι του Ισραηλινού τεχνικού στην "Κυρία", μία προσωπική επιλογή του Λέβι, αφού γνώριζε τον Ροτάρου εδώ και λίγα χρόνια.

Ο Ράζβαν Ροτάρου βοηθός του Ρόνι Λέβι

Ο Ροτάρου άρχισε να ασχολείται με την προπονητική από το 2007-2008, όπου ήταν και πρώτος προπονητής της AS Brebu. Είναι κάτοχος UEFA Pro

και στο παρελθόν δούλεψε στην Στεάουα, στη Σέριφ Τιρασπολ, στην Αλ Σαμίγια, στη Κορκόντια και πρόσφατα στην ΦΚ Πετρόλουλ Πλοϊέστι.

Στη Στεάουα επίσης προπονητής ήταν και το 2011 ο Ρόνι Λέβι, οι δυό τους γνωρίζονται από τη θητεία του προπονητή της Ανόρθωσης στη Ρουμανία, αφού όπως μαθαίνουμε ο νέος βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης ήταν στο τιμ του Λέβι στη Στεάουα, όχι όμως σαν βοηθός, αλλά σε ρόλο Στατιστικολόγου / Αναλυτή ποδοσφαίρου, κάτι το οποίο μπορεί να κάνει και στην Ανόρθωση, έχοντας διπλό ρόλο.

Ο Ροτάρου έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες β' και γ' κατηγορίας, ενώ πανηγύρισε και πρωτάθλημα με την Σέριβ, ομάδα της Μοδλδαβίας. Ένα άλλο αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι ο Ροτάρου είναι από τους νεαρότερους προπονητές στην Ευρώπη με το δίπλωμα UEFA Pro, αφού άρχισε νωρίς να ασχολείται, λόγω ενός τραυματισμού που είχε, αναγκάζοντας τον να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα