Ανόρθωση: Αναβλήθηκε η συνεδρία

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη συνεδρία του Δ.Σ. του σωματείου, η οποία είχε ορισθεί πριν την απόφαση του Χρίστου Πουλλαΐδη για παραχώρηση του 21% των μετόχων του χωρίς αντίκρισμα.

Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε νέες σκέψεις στα μέλη της διοίκησης του σωματείου, τα οποία αποφάσισαν όπως αναβάλουν τη σημερινή συνεδρία και ταυτόχρονα αποφάσισαν να ζητήσουν με επιστολή προς τον μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης να τους ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι ασφαλιστικές δικλίδες που θέτει ο ίδιος στην παραχώρηση των μετοχών του. Αυτό, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για το αν πρέπει να αποδεχτούν ή όχι το 21% των μετοχών.

Η επίσημη ανακοίνωση λίγο αργότερα:

Το Σωματείο Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου ότι η σημερινή προγραμματισμένη κρίσιμη συνεδρία, του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου, αναβάλλεται για αύριο Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:00μ.μ.

Η αναβολή της συνεδρίας κρίθηκε αναγκαία, ούτως ώστε ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας κ. Χρίστος Πουλλαΐδης ετοιμάσει και καταθέσει τους όρους/ασφαλιστικές δικλείδες, σχετικά με την παραχώρηση του 21% των μετοχών του, προς το σωματείο.

Στόχος του Σωματείου, είναι να τερματιστεί άμεσα η διοικητική αβεβαιότητα και όλοι μαζί, ενωμένοι να εργαστούμε για να επιστρέψει η Ανόρθωσις στον δρόμο των επιτυχιών

Keywords
Τυχαία Θέματα