Ανόρθωση - Νέα Σαλαμίνα 4-4: Πλούσιο σε θέαμα... τo "Βαρωσιώτικο" ντέρμπι!

Απόλυτα χορταστικό παιχνίδι από πλευράς θεάματος είχαμε σήμερα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" με 8 γκολ, όπου η Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξήλθαν ισόπαλες 4-4 στο "Βαρωσσιώτικο" ντέρμπι και για την 3η αγωνιστική της Β΄ Φάσης του πρωταθλήματος CYTA.

Στην 7η θέση και στους 42 βαθμούς οι "ερυθρόλευκοι", στην 8η θέση η "Κυρία" με 40 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντορεγκαράι στο 6ο λεπτό ενώ

η απάντηση από την Ανόρθωση, ήρθε λίγο μετά με σκόρερ τον Παρούτη στο 12ο λεπτό.

Ενώ λίγο αργότερα στο 22΄ η "Κυρία" γύρισε το παιχνίδι. Ο Γκερέρο με φαλτσαριστό πλασέ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 της Μεγάλης Κυρίας.

Στο Β΄ μέρος είχαμε δύο γκολ σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για την Ανόρθωση που παίρνει προβάδισμα 4-1 κόντρα στην Σαλαμίνα. Στο 58ο λεπτό ο Μραζ έκανε το 3-1 και στο 61ο λεπτό ο Τεχέρα πέτυχε άλλο ένα γκολ για την ομάδα του από την άσπρη βούλα. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτωήθηκαν και με δύο γκολ του Κουμουρή  στο 74΄ και 77΄η Σαλαμίνα από το 4-1 επέστρεψε και έκανε το 4-3.

Την ισοφάριση για τη Νέα Σαλαμίνα σε 4-4 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα υπέγραψε ο Φλοριάν Τολμές ο οποίος με μια κοντινή προβολή έσωσε τον βαθμό για τους ερυθρόλευκους σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Εντεκάδες:

Ανόρθωση: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Αρτυματάς, Κορέια (65΄ Κίκο), Τεχέρα (65΄ Χριστοφή), Φερέιρα, Γκερέρο (74΄ Εμπραλίτζε), Παρούτης, Αντωνίου, Κορρέα, Μραζ.

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Αντωνιάδης, Αντονίν, Γουαρίς, Νινγκά, Ιωάννου Μ, Ιωάννου Γ, Αργυρού

Νέα Σαλαμίνα:  Κίσσας, Μαλεκκίδης (46΄ Οφόρι), Ντάντκοβιτς, Μιγκελίτο, Τσίκο (46΄ Μποτεάκ), Μάντζεκ (76΄ Φλοριάν), Καρλίτος, Ντορεγκαράι, Λέουκο, Τιάγκο (68΄ Άδωνη), Φελίπε (68΄ Κουμουρής)

Στον πάγκο: Μελίσσας, Κατσικάς, Κλίμοβιτς, Φράγκος, Νικολάου, Μαργκάσα, Ντιακιτέ.

Κίτρινες: Αρτυματάς/ Τσίκο, Μάντζεκ

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος

4ος Διαιτητής: Κουμή Δημήτρης

VAR: Αθανασίου Κυριάκος

AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα