Ανόρθωση - ΑΕΚ 0-0: "Λευκή" ισοπαλία στο "ΠΑΠ"!

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Μετά από 9 σερί νίκες, η ΑΕΚ σκόνταψε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα στην πρεμιέρα του Βέσκο Μιχαΐλοβιτς ως υπηρεσιακού τεχνικού στον πάγκο της «Κυρίας».

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 19 βαθμούς, ενώ οι «κιτρινοπράσινοι»

έμειναν «άσφαιροι» για πρώτη φορά μετά από εννέα αγωνιστικές και με 41 βαθμούς έμειναν μόνο πρώτοι, τουλάχιστον μέχρι τον κυριακάτικο αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Λιγοστές φάσεις σε όλο το παιχνίδι, με εξαίρεση την ευκαιρία του Φαράζ (5’) οι «κιτρινοπράσινοι» δεν δημιούργησαν άλλη αξιόλογη φάση έως το πέναλτι, το οποίο καταλογίστηκε (μετά από παρέμβαση του Ιταλού VAR, Νταβίντε Γκερσίνι) για χέρι του Αντωνιάδη σε σουτ του Λόπες, αλλά δεν αξιοποιήθηκε, αφού ο Λόρια «ψάρεψε» και νίκησε τον Γκιούρτσο (21’).

Κορυφαία ευκαιρία για την "Κυρία" με (άστοχο) σουτ του αμαρκάριστου μέσα στην περιοχή Σάμπο, έπειτα από γύρισμα του Χριστοφή (78’).

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Κορρέα, Χαρογιάν, Αντωνιάδης, Σαμπό (90+4'Φερέιρα), Τεχέρα, Ιωάννου (69'Πάντσεον), Νινγκά, Εμπραλίτζε (51'Χριστοφή).

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Κεραυνός, Μπαϊσίνιο, Φερέιρα, Παρούτης, Γουαρίς, Πάντσεον, Κωνσταντίνου, Χριστοφή.

ΑΕΚ: Πίριτς, Γκονζάλεθ, Κάσας, Λέδες, Φαράζ (90'Ολατούντζι), Λόπες (67'Τρισκόφσκι), Μιλίσεβιτς,  Πέρε Πονς (79'Σανχούρχο), Εγγλέζου (79'Γκαρθία), Γκιούρτσο (67'Ρομό), Άλτμαν.

Στον πάγκο: Τούμπας, Τόμοβιτς, Σανχούρχο, Ρομό, Τρισκόφσκι, Γκαρθία, Ροσάλες, Ολατούντζι, Χριστοφόρου, Μπέιτς, Μάμας, Ασάντε.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αντωνιάδης, Αμπαρτζουμιάν, Ιωάννου, Χαρογιάν, Τεχέρα / Γκονζάλεθ, Λόπες.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης

4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης        

VAR: Ghersini Davide

AVAR: Καλογήρου Μάριος

Παρατηρητής:  Καραϊσκάκης Μιχάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανόρθωση #45 ΑΕΚ 0#450, Λευκήampquot, ΠΑΠampquot,anorthosi #45 aek 0#450, lefkiampquot, papampquot