«Ανώμαλη» προσγείωση στην πραγματικότητα!

Δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα. Έχασε δίκαια από την Ανόρθωση που έπαιξε έξυπνα τους πρωταθλητές και έφυγε με το διπλό από το ΓΣΠ.

Η προσγείωση από τ’ αστέρια ήταν ανώμαλη για τον ΑΠΟΕΛ που χρειάζεται να δείξει πολύ περισσότερα εντός αγωνιστικού χώρου εάν θέλει να κατακτήσει το 6ο σερί πρωτάθλημα.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν περί κούρασης. Ο Γιώργος Δώνης έκανε το ανάλογο ροτέισιον, όμως η ομάδα δεν είχε συνοχή, διάρκεια, δεν έβγαλε ένταση και δεν είχε το πάθος που χρειάζονται σε τέτοια παιχνίδια.

Οι ευκαιρίες ελάχιστες, κάκιστη αντίδραση μετά το γκολ που δέχθηκε, πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές με πολλούς παίκτες σε κακή μέρα ενώ του έλειψε η φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό.

Το χαμένο πέναλτι εξάλλου του Ντε Καμάργκο αποδεικνύει την κακή μέρα που είχε ο ΑΠΟΕΛ, με τον Έλληνα τεχνικό να καλείται να διαχειριστεί σωστά την ήττα για να μπορέσει η ομάδα του να επιστρέψει το συντομώτερο στις νίκες.

Εξάλλου την Παρασκευή έχει δύσκολη έξοδο στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη, η νίκη αποτελεί μονόδρομος ενώ ακολουθεί και η δύσκολη εντός έδρας αποστολή με τη Τότεναμ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα