Άνοιξαν οι συμμετοχές για το Καρναβάλι Αμμοχώστου 2024

Ανοιξαν σήμερα Τρίτη οι συμμετοχές για τη συμμετοχή στην Καρναβαλίστικη Παρέλαση Αμμοχώστου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024.

Σε ανακοίνωση της η «Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού Αμμοχώστου καλεί όσους επιθυμούν να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο θέμα το οποίο θα επιλέξουν οι Καρναβαλιστές. Κατά τη περσινή παρέλαση οι καρναβαλιστές ξεπέρασαν τους δύο χιλιάδες,

ενώ γύρω στους δέκα χιλιάδες επισκέπτες κατέκλυσαν τους κεντρικούς δρόμους του Παραλιμνίου για να παρακολουθήσουν τη παρέλαση».

Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την Οργανωτική Επιτροπή το πρόγραμμα των εκδηλώσεων το οποίο ξεκινά με την εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης και κορυφώνεται με την Καρναβαλίστικη Παρέλαση την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί και το όνομα του Βασιλιά ή της Βασίλισσας που θα ηγηθεί της παρέλασης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αίτηση συμμετοχής ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο: https://forms.gle/3QbrA6pgUQKMQHPQ9 ή στα γραφεία του Δήμου Παραλιμνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκεφθούν τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram) της Επιτροπής του Καρναβαλιού Αμμοχώστου ή να επικοινωνήσουν με το 23819322.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα