Ανησυχια για άλογα του Ιππόδρομου σε περίπτωση αυτοδιάλυσης

Τουλάχιστον 2000 άλογα "θα καταστούν άχρηστα", αν αυτοδιαλυθεί η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας, σύμφωνα με το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου.

Σε ανακοίνωση του κόμματος, αναφέρεται πως "η πρότασή του για δημιουργία καταφυγίου όπου αυτά τα άλογα θα έχουν καλά γεράματα, γίνεται ακόμα πιο επίκαιρη και ο λόγος είναι το γεγονός ότι οι πληροφορίες που φθάνουν στο Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είναι ότι υπάρχει μεγάλη πιθανή περίπτωση να αυτοδιαλυθεί η Λέσχη Ιπποδρομιών

Λευκωσίας, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 2.000 άλογα να καταστούν άχρηστα, διότι δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν άλλως πως".

Όπως επισημαίνεται, αντιπροσωπεία του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου θα έχει συνάντηση με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών και Ιπποπαραγωγών Δρομώνων Ίππων Κύπρου. Σκοπός της συνάντησης είναι η πλήρης αλληλοενημέρωση και να συζητηθεί με ποιους τρόπους θα αντιμετωπιστεί "αυτή η νέα πρόκληση, η οποία θυματοποιεί τα ίδια τα ζώα, τα οποία σε τίποτα δεν έφταιξαν, πάρα μόνο πρόσφεραν στον άνθρωπο".

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου θα έχει στη συνέχεια επίσημη συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Ιπποδρομιακής Λέσχης Χαρίλαο Σταυράκη, προστίθεται.

Πηγή ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα