Αγγελίδης: Ο 35χρονος έδωσε γραπτή κατάθεση – Τα γεγονότα μιλούν

«Είμαστε σε στάδιο προκαταρκτικής εξέτασης. Θα γίνουν όλες οι εξετάσεις για εξακρίβωση ταυτότητας πτώματος. Έχουν καταγραφεί σημαντικά στοιχεία και λεπτομέρειες. Είναι πρόωρο να ειπωθεί κάτι. Το έργο της Αστυνομίας αυξάνεται αναφορικά με τις έρευνες», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Ανδρέας Αγγελίδης.

Ο κ.Αγγελίδης είπε ότι φαίνεται για πτώμα γυναίκας. Θα εξεταστεί αν πρόκειται για πρόσωπο που καταγγέλθηκε ως ελλείπον.Αστυνομία και ανακριτική υπόθεση είναι σε πλήρη κινητοποίηση. Αναφορικά με την πορεία του ανακριτικού έργου, ο κ.Αγγελίδης

είπε ότι θα ερευνηθούν 3 οχήματα ενώ αναμένεται να ληφθούν περί τις 100 καταθέσεις.

Σε ό,τι αφορά τον 35χρονο ύποπτο, ο κ.Αγγελίδης είπε ότι ο ύποπτος ανακρίθηκε και έδωσε γραπτή κατάθεση αναφορικά με τα αδικήματα που αντιμετωπίζει. Κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνουν έρευνες σε ανοικτούς αλλά και κλειστούς χώρους. Χρειάζεται τόνισε προσεκτική εξέταση όσον αφορά και δημοσιοποίηση στοιχείων.

Ο Εκπρόσωπος απηύθυνε έκκληση στα Μέσα για προσοχή, προκειμένου να μην δημοσιοποιούνται στοιχεία που θα επηρεάσουν τις έρευνες αλλά και να είμαστε προσεκτικοί προκειμένου να μην δημιουργείται παραπληροφόρηση.

Καταγράφονται, είπε μεταξύ άλλων, νέες εξελίξεις, ενώ τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγελίδης, 35χρονος,angelidis, 35chronos