Άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λάρισας - Ανησυχία για Φαλ

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, πάτησε γκάζι και έφυγε νικητής από το κλειστό της Νεάπολης επικρατώντας της Λάρισας με 101-70 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Αγωνία για τον Μουστάφα Φαλ που αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση, ισοφάριση του ρεκόρ ομάδας τα 17 τρίποντα.

Ο Ολυμπιακός

επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και έφυγε νικητής από το κλειστό της Νεάπολης επικρατώντας της Λάρισας με 101-70 για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Οι γηπεδούχοι πίεσαν τους ερυθρόλευκους για ενάμιση δεκάλεπτο, όμως η συνέχεια ανήκε καθαρά στον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Πρίντεζη να δίνει το έναυσμα για την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και τον Σάσα Βεζένκοβ να κάνει ένα ακόμα εξαιρετικό παιχνίδι. Αγωνία επικρατεί ωστόσο στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο καθώς ο Μουστάφα Φαλ αποχώρησε τραυματίας δύο λεπτά πριν από το ημίχρονο και δεν επέστρεψε έκτοτε στο παρκέ.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησαν γκάζι από το τρίτο δεκάλεπτο και μετά, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο και έφτασαν στο διπλό κάνοντας το 7-1 στο πρωτάθλημα. Από την άλλη η Λάρισα πίεσε όσο μπορούσε αλλά γνώρισε την έβδομή της ήττα στο πρωτάθλημα έχοντας μόλις μία νίκη σε οκτώ ματς. Χαρακτηριστικό του πλουραλισμού που είχε ο Ολυμπιακός στην επίθεση ήταν ότι 11 από τους 12 παίκτες που είχε διαθέσιμους ο Γιώργος Μπαρτζώκας σκόραραν απέναντι στη Λάρισα με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να είναι πρώτος σκόρερ με 20 πόντους και τον Ολυμπιακό να έχει 28 ασίστ για 11 λάθη, αλλά και 17 τρίποντα που συνιστούν ισοφάριση του ρεκόρ της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα