Άνετη κι ωραία... πέρασε 2η η Νιούκαστλ που «σκόρπισε» την Λέστερ!

Σαν να μην διακόπηκε ποτέ η Premier League για την Νιούκαστλ, η οποία έκανε κομμάτια εκτός έδρας την Λέστερ (0-3) και πέρασε πάνω από την Σίτι!

• Έριξε σπόντα... ο Παπασταύρου

• Επικό fail: Αντί για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, έκανε τατουάζ έναν... Φερνάντες!

Περίμεναν εβδομάδες την επιστροφή στη δράση οι παίκτες του Εντι Χάου και αφού έβαλαν

στο ημίχρονο τρία γκολ στην Λέστερ, πήραν μεγάλη νίκη στο King Power. Οι Magpies συνέχισαν έτσι την εκπληκτική του πορεία τους στο πρωτάθλημα και αφού πέτυχαν την 9η νίκη τους, πέρασαν πάνω από την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας δύο αγώνες περισσότερους.

Από πολύ νωρίς φάνηκε πως θα πάει το ματς. Μόλις στο 3’ ο Αμαρτέι ανέτρεψε τον Ζοέλινγκτον μέσα στην περιοχή και ο Γουντ με ψύχραιμη εκτέλεση από τα 11 βήματα νίκησε τον Γουόρντ για το 0-1, το οποίο δεν διατηρήθηκε για πολύ. Στο 7’ ο Αλμιρόν έπαιξε το ‘1-2’ με τον Μπρούνο Γκιμαράες και με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2 φτάνοντας τα 9 γκολ φέτος στην Premier League, όσα είχε δηλαδή στους προηγούμενους 110 αγώνες.

Το show των φιλοξενούμενων δεν τελείωσε εκεί καθώς στο 32’ έπειτα από κόρνερ του Τρίπιερ ο Ζοέλινγκτον με κεφαλιά νίκησε τους πάντες στον αέρα και έγραψε το 0-3 βάζοντας από πολύ νωρίς τέλος στο όποιο ενδιαφέρον αφού στο δεύτερο μέρος το σκορ δεν άλλαξε.

Ανετη εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η Μπράιτον σε βάρος της Σαουθάμπτον η οποία δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι βρήκε στο πρώτο μέρος δύο τέρματα χάρη σε κεφαλιά του Λαλάνα και αυτογκόλ του Περό, ενώ στην επανάληψη ο Μαρτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Ο Γουόρντ-Πράουζ μείωσε για το τελικό 1-3, το οποίο φέρνει την Μπράιτον στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Σημαντικό διπλό για την νεοφώτιστη, Φούλαμ, η οποία χάρη σε γκολ των Ριντ, Ριμ και Μίτροβιτς πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου με 0-3 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η τελευταία, έπαιζε από το 34’ με δέκα εξαιτίας της αποβολής του Μίτσελ και από το 57’ με εννιά λόγω εκείνης του Τόμκινς. Με νίκη του φιλοξενούμενου ολοκληρώθηκε και το τέταρτο ματς των 17.00 καθώς η Γουλβς με γκολ του Αΐτ Νούρι στο 95' πήρε σε βάρος της Εβερτον το δεύτερο φετινό της τρίποντο (1-2).

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα