Άνετα η Ίντερ, αυτογκολ ο Μόρας (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μάουρο Ικάρντι εξέτισε την ποινή του και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της Ίντερ επί της Βερόνα στο "Μαρκ'Αντόνιο Μπεντεγκόντι" με 3-0. Αυτό ήταν το πρώτο "τρίποντο" των "νερατζούρι" μετά από πέντε σερί απώλειες.

Η άμυνα των γηπεδούχων συνελήφθη κοιμώμενη μετά από σέντρα του Ροντρίγκο Παλάσιο στο 11ο λεπτό και ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ με χαρακτηριστική άνεση.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον, αρχής γενομένης από το γεγονός ότι ο Παλάσιο, μετά από ασίστ του Ικάρντι,

διπλασίασε το προβάδισμα των "νερατζούρι".

Ο Παλάσιο έχασε την ευκαιρία να χριστεί εκ νέου σκόρερ στο 72', καθώς σημάδεψε το δοκάρι του Ράφαελ, ενώ η Βερόνα δεν κατάφερε να ξαναμπεί στο ματς από τη στιγμή που ο Σαμίρ Χαντάνοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Λούκα Τόνι στο 77'.

Ο Τόνι είχε απειλήσει και στο 75' (άστοχη κεφαλιά για εκατοστά), προτού ενταθεί η πίεση των γηπεδούχων προς τα καρέ των "νερατζούρι", οι οποίοι πάντως όχι μόνο δεν δέχθηκαν γκολ, αλλά ξανασκόραραν με αυτογκόλ του Βαγγέλη Μόρα στο 92'.

Βερόνα (4-3-3): Ράφαελ, Σάλα, Μόρας, Ροντρίγκες, Πιζάνο, Ομπαντί (81' Βαλότι), Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον (72' Γκρέκο), Γιάνκοβιτς, Τόνι, Χουανίτο Γκόμες (75' Σαβιόλα).

Ίντερ (4-3-3): Χαντάνοβιτς, Ντ'Αμπρόζιο, Ρανόκια, Βίντιτς, Ζουάν, Μπρόζοβιτς, Μεδέλ (80' Γκνουκουρί), Γκουαρίν, Ερνάνες (88' Φελίπε), Ικάρντι, Παλάσιο (80' Κόβατσιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα