«Υπεκφυγές της κυβέρνησης για ένα θέμα πολιτικό που ήταν και είναι ευθύνη της»

Ευθείες βολές στην κυβέρνηση για τη στάση της στο θέμα του πρωτοκόλλου υγείας για το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση τη συνέχιση ή μη της σεζόν εξαπέλυσε ο Γιώργος Φαντάρος.

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ο βοηθός Γενικός Γραμματέας της ΚΟΠ καταλογίζει στην κυβέρνηση ανευθυνότητα και αποφυγή ανάληψης του πολιτικού κόστους για μια απόφαση που δεν είναι αθλητική.

Ταυτόχρονα τη μέμφεται ότι επιδιώκοντας αυτόν το στόχο προσπάθησε να αφήσει εκτεθειμένη την

ΚΟΠ.

Αναλυτικά:

Πριν αρκετές μέρες εντοπίζοντας ότι το κλίμα μεταξύ των ομάδων της ΚΟΠ άρχισε να οξύνεται επικίνδυνα λέγαμε για την ανευθυνότητα που έδειχνε η κυβέρνηση σε αυτό το θέμα, η οποία φανερά για να αποφύγει το οιοδήποτε πολιτικό κόστος προσπάθησε να αφήσει την ΚΟΠ εκτεθειμένη επιβάλλοντας της ουσιαστικά να πάρει μια απόφαση που κάθε άλλο παρά αθλητική είναι. Η δημόσια υγεία και ασφάλεια είναι θέμα πολιτικό και ήταν και είναι δική της ευθύνη να πάρει την απόφαση αν συνεχίζεται ή όχι το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, άσχετα με το τι ισχυρίζονται πρωτοκλασάτα στελέχη της.

Επομένως θεωρώ απόλυτα ορθή την απόφαση της Γ.Σ. της ΚΟΠ, αφού η κυβέρνηση με διάφορες υπεκφυγές αποφεύγει να ετοιμάσει ένα πρωτόκολλο βάση του οποίου θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να ετοιμάσει η ίδια ένα πρωτόκολλο και να της το παρουσιάσει για να το εγκρίνει και να πάρει την ευθύνη της εφαρμογής του.

Keywords
Τυχαία Θέματα