Αναβρασμός στο Ζύγι για απόφαση για το στρατόπεδο Ζυγίου

Σάλος δημιουργήθηκε στην κοινότητα του Ζυγίου, μετά από ενημέρωση που έλαβαν από την Υπουργό Εργασίας για το μέλλον του εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου της 31ης Μοίρας Καταδρομών στο Ζύγι.

Η πρόεδρος της κοινότητας Γεωργία Μιχαήλ, η οποία μίλησε στην εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, κατήγγειλε ότι η δημιουργία κέντρου φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών στον χώρο του στρατοπέδου Ζυγίου αποφασίστηκε χωρίς να ρωτηθεί η κοινότητα.

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι ανακάλυψε τυχαία τη μετατροπή του στρατοπέδου, όταν είδε άτομα των δημοσίων έργων μέσα στον

χώρο.

Σημειώνεται πως η κοινότητα Ζυγίου ζήτησε με επιστολές προς τα αρμόδια τμήματα από το 2017 όπως στο στρατόπεδο να δημιουργηθεί κατασκηνωτικός χώρος και χώρος αθλοπαιδιών. Όπως σημειώνει η κοινοτάρχης, μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Να θυμίσουμε ότι σε ανάρτησή η Πρόεδρος της Κοινότητας έγραψε:

Αγαπητοι μου χωριανοι, Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι σημερα ειχαμε συναντηση με την Υπουργο Εργασιας κυρια Ζετα Αιμιλιανιδου. Λυπαμαι για τα οσα εχουμε ακουσει σημερα απο αυτην. Αποφασισαν να κανουν ενα κεντρο φιλοξενιας ασυνοδευτων παιδιων στο χωριο μας το Ζυγι ΧΩΡΙΣ να μας ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ως συνηθως, και το εχουμε ανακαλυψει τυχαια οταν την Παρασκευη το πρωι, ερχομενη προς το χωριο, ειδα ατομα μεσα στο εγκατελειμενο στρατοπεδο. Σταματησα και ρωτησα και με ενημερωσαν οτι κανουν αποτυπωση του χωρου για να μεταφερουν ασυνοδευτα παιδια απο αλλες χωρες. Τον συγκεκριμενο χωρο τον εχουμε ζητησει με επιστολη προς τα αρμοδια τμηματα (απο περσι 2017) σαν κοινοτητα για να γινει κατασκηνωτικος χωρος με χωρους αθλοπαιδιων, χωρις να εχουμε λαβει καποια απαντηση μεχρι σημερα απο κανεναν. Η κυρια Υπουργος ηταν ανενδωτη και στις εναλλακτικες επιλογες που της ειχαμε προτεινει. Σας ενημερωνω οτι η κοινοτητα μας εχει αποφασισει να κατελθει σε δρακόντεια μετρα. Δεν θα αφησουμε κανενα να περασει στον χωρο των στρατοπέδων με ο,τι αυτο εξειπακουει. Ας σεβαστουν επιτελους το βεβαρημενο της περιοχης. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΖΥΓΙ???? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ????? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ??? Πολλα τα γιατι??? Σας ευχαριστω, η Κοινοταρχης.

Keywords
Τυχαία Θέματα