Ανατροπή σοκ και τρίτη σερί ήττα για την Σεβίλλη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να γυρίσει στο τελευταίο τέταρτο την αναμέτρηση με την Σεβίλλη (2-1), που βρίσκεται πια σε πολύ άσχημη θέση μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα της.

Στην Ευρώπη τα πάει μια χαρά, όμως εντός συνόρων η Σεβίλλη κάνει νερά. Οι Ανδαλουσιανοί πιστοποίησαν ότι δεν μπορούν να κρατήσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη, καθώς στο Σαν Μαμές έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι με τρόπο που δεν συνηθίζουν.

Παρότι ο Ελ-Νεσίρι έκανε από νωρίς το 0-1 (9’) μετά από έξοχη ομαδική προσπάθεια και παρότι η ομάδα του Λοπετέγκι είχε τον απόλυτο έλεγχο

και τις πιο καθαρές φάσεις να διευρύνει το σκορ, εντούτοις στο τέλος ήρθε η ανατροπή από μία ομάδα που βλέπει φέτος το γκολ με το σταγονόμετρο.

Από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Βέσγα, ο Ίκερ Μουνιαΐν έφερε το παιχνίδι στα ίσα (76’) και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η έκρηξη για τους Βάσκους.

Από σέντρα του Γουίλιαμς στο πίσω δοκάρι, ο Σανσέτ με εναέριο βολέ έκανε το 2-1 (86’), σε μία ανέλπιστη αλλά πολύ σημαντική νίκη για τα λιοντάρια που έχουν ξεκινήσει άχρωμα το φετινό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα