ΑΝΑΤΡΟΠΑΡΑ με υπογραφή Καβάνι η Γιουνάιτεντ (video)

Με τον Έντινσον Καβάνι να μπαίνει αλλαγή στο 46’ και να έχει 2 γκολ και 1 ασίστ, η Μαν. Γιουνάιτεντ νίκησε 3-2 με ανατροπή εκτός έδρας την Σαουθάμπτον.

Αυτά δεν γίνονται! Ή μάλλον, γίνονται και παραγίνονται όταν πρόκειται για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πέτυχε μια απίθανη ανατροπή στο «Σεντ Μέρις» νικώντας 3-2 την Σαουθάμπτον, η οποία είχε προηγηθεί στο ημίχρονο με 2-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League.

Και

μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ομαδικό άθλημα, αλλά η συγκεκριμένη νίκη πιστώνεται στον μέγιστο βαθμό στον Έντινσον Καβάνι. Ο Ουρουγουανός επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 46’ και με δύο γκολ και μια ασίστ στο τέρμα που σημείωσε ο Φερνάντες, έβαλε φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του.

Έτσι, οι «κόκκινοι διάβολοι», που πλησίασαν την 5άδα με 16 βαθμούς, πέτυχαν ένα ιστορικό ρεκόρ με 8 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα! Παράλληλα, διεύρυνε το αήττητο εκτός έδρας σερί της, αφού η τελευταία ήττα μακριά από το Ολντ Τράφορντ σημειώθηκε στις 19 Ιανουαρίου (9-2-0).

Από την άλλη, οι «Άγιοι», που έμειναν στην 5η θέση και στους 17 βαθμούς, δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ ημιχρόνου και να φτάσουν στην πρώτη εντός έδρας νίκη επί της Γιουνάιτεντ από το 2003 (0-4-6).

Το ματς:

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε δυνατά στο ματς, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για να προηγηθεί από νωρίς στο σκορ, αιφνιδιάζοντας την αντίπαλό της. Δεν τα κατάφερε και, αντ’ αυτού, στο 23’ βρέθηκε πίσω στο σκορ από κεφαλιά του Μπέντναρεκ, μετά από κόρνερ του Γουόρντ-Πράουζ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο δεύτερος ανέλαβε χρέη εκτελεστή και με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Σαουθάμπτον.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν στα δοκάρια τους τον Χέντερσον, ο οποίος πήρε την θέση του Ντε Χέα, που τραυματίστηκε. Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η μείωση του σκορ με πλασέ του Φερνάντες, μετά από ασίστ του Καβάνι. Ο Ουρουγουανός, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο με την έναρξη της επανάληψης, έβαλε την υπογραφή του στο 74’ με κοντινή κεφαλιά, κάνοντας το 2-2. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν προκειμένου να φτάσουν στην ολική ανατροπή και εντούτοις τα κατάφεραν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι με τον Καβάνι, ο οποίος με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα