Ανατριχίλα κάθε Νοέμβριο σε σκηνή δυστυχήματος του 1965

Το σημείο ενός τροχαίου δυστυχήματος κουβαλάει τη φήμη ενός από τα πιο τρομακτικά σημεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από 50 αναφορές για «θεάσεις» του ίδιου φαντάσματος.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα "Τhe Sun", θύματα της τροχαίας σύγκρουσης στην οποία αναφέρεται το συμβάν στο Blue Bell Hill κοντά στο Maidstone, ήταν η 22χρονη Suzanne Browne μαζί με δύο φίλες της.

Το τροχαίο συνέβη στις 19 Νοεμβρίου του 1965,

την προηγούμενη ημέρα του γάμου της.

Το ιστορικό του δυστυχήματος

Η Suzanne με τις φίλες της επέστρεφαν από τα προεόρτια του γάμου της, όταν έχασε τον έλεγχο του Ford Cortina στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μια Jaguar. Η Suzanne, ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον τεχνικό της βρετανικής πολεμικής αεροπορίας Brian Wetton.

Η μία από τις δύο φίλες της σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η Suzanne και η άλλη έχασαν τη μάχη με τον θάνατο λίγες ημέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Οι μαρτυρίες για τα φαντάσματα

Το 1971, ο James Skene οδηγούσε επιστρέφοντας από τη δουλειά του, όταν ένα κορίτσι περίπου 20 ετών εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά από το αυτοκίνητό του. Εκείνος σταμάτησε και τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του στην περιοχή του Chatham, όπου εκείνη πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε.

Το 1992 τρεις διαφορετικοί μοτοσικλετιστές ανέφεραν ότι χτύπησαν με τις μηχανές τους ένα άτομο το οποίο πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο τους, αργά μέσα στη νύχτα. Ωστόσο, η Αστυνομία δεν κατάφερε να βρει κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τα ατυχήματα που περιγράφηκαν.

Επίσης, 56χρονος οδηγός λεωφορείου, ανέφερε ότι είδε το φάντασμα, μόλις μια εβδομάδα πριν την «επέτειο» του δυστυχήματος της Suzanne. Όπως αφηγήθηκε, «μόλις είχα βγει από τον δρόμο του Blue Bell Hill, ερχόμενος από το χωριό. Είδα εκείνη τη γυναίκα και σκέφτηκα ότι θα προσπεράσει και δεν θα διασχίσει το δρόμο. Αλλά εκείνη απλά έτρεξε κατευθείαν πάνω στο αμάξι μου, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσω στη δεξιά της μεριά. Με κοιτούσε όλη την ώρα…».

Keywords
Τυχαία Θέματα